Reply To: Odg: Sejh Hafiz Dosari-Dajte mi Oruzje!

Nova naslovna forums Multimedija Islam video Sejh Hafiz Dosari-Dajte mi Oruzje! Reply To: Odg: Sejh Hafiz Dosari-Dajte mi Oruzje!

#13225
AvatarAnonimno
Neaktivan

Nije potrebno davati detaljnu analizu moje ličnosti Halide. Dalje, ko je rekao da namaz nije bitan, da nije najbitnija stvar u životu muslimana?? Jesi li vidio da sam ja to napisao negdje? Da li se možeš zakunuti Allahom da ja tako mislim? Isto važi za to bošnjak. Da mi kao mislimo da je to najpreče. Na kraju krajeva, nije ništa loše u tome da se ja iznasnim kao musliman, bosanske nacionalnosti. I što morate uvijek svoditi priču na jedno te isto. Fino vas pitam, šta vas to izdvaja da ste upravo vi spašena skupina. Ako ste spašena skupina, znači vama je obećan džennet. Allahu Akbar!!! Ja ću ipak i dalje, inshaAllah, učiti “ihdinessiratal-musteqim” jer ja ne znam jesam li spašen, to samo Allah Uzvišeni zna.
Kažeš za ahlak. Lično sam pod drugim nickom (jer je prethodnom zabranjeno pisanje bez ikakvog obrazložena i bez ikakvog validnog razloga) dobio nevjerovatne uvrede od strane drugih korisnika tipa: pseto, munafik i da ne nabrajam dalje. To haman ne očekujem od kafira, a kamoli od muslimana i ti mi pričaš o ahlaku. Naravno, pošto čitam često forum, nisam jedini, vidio sam svakakve gadosti u riječima, da ti se život zgadi. I za ovo što pišem Allah mi je svjedok, ne bi valjo gluposti i lagao bez veze. Da, na islambosna forumu, kao i na svakom forumu ima svađa, to je tačno i to je normalno, ali riječnik koji se koristi, tu ste nenadmašni.

Najnoviji članci

Kako odgojiti pokornu djecu?

0
Pitanje: Disciplinovanje i odgoj moje djece mi teško ide, veoma često me srdžba obuzme i istučem ih. Možete li mi dati odgovarajući savjet, inšaAllah? Odgovor:...

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes