Reply To: Odg: Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske??

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske?? Reply To: Odg: Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske??

#12789
Avatar
Anonimno

Mus_ab post=7636 wrote: Prvo ehky ova amina s je druga osoba za razliku od prve amine…
drugo, nigdje nije spomenuto da je amina (spomenuta supruka sejha enwera rahimehullah) bila spijun, nego da joj je namjesteno, tj ubaceno u njen prtljag uredzaj za pracenje… i da uprkos njihovim smicalicama nisu postigli svoj cilj, nego tek godinu dana kasnije su “nekako” locirali sejha rahimehullah…. mada i u tu pricu bas nesto ne vjerujem, stim da je kjafir plasira a niko od mudzahida se nije oglasio!

braco, dajte vise jednom za svagda rjesite to sa sobom, sutra ce bit svasta, samo zato sto svakom vjerujemo il nam svako moze ubacit krzo neku vjest kojekakve subhe… nema uzimat vjest od kjafira subhanAllah, i ako uzmes da pogledas, procitas, nek ti ostane ubjedjenje da je laz dok se ne dokaze suprotno! Kjafir pravi smicalice na sve moguce nacine!!!

po govoru nika @amina s je laz jer je ona udata.
ovo su vrazja posla.

Novo na sajtu

islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?

Nakon što smo se upoznali sa činjenicama o sposobnosti džina da opsedaju ljude, okupiraju njihov razum, dijelove njihovog tijela, ili ljude kao potpunu cjelinu,...