Reply To: Odg: Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske??

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske?? Reply To: Odg: Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske??

#12789
AvatarAnonimno
Neaktivan

Mus_ab post=7636 wrote: Prvo ehky ova amina s je druga osoba za razliku od prve amine…
drugo, nigdje nije spomenuto da je amina (spomenuta supruka sejha enwera rahimehullah) bila spijun, nego da joj je namjesteno, tj ubaceno u njen prtljag uredzaj za pracenje… i da uprkos njihovim smicalicama nisu postigli svoj cilj, nego tek godinu dana kasnije su “nekako” locirali sejha rahimehullah…. mada i u tu pricu bas nesto ne vjerujem, stim da je kjafir plasira a niko od mudzahida se nije oglasio!

braco, dajte vise jednom za svagda rjesite to sa sobom, sutra ce bit svasta, samo zato sto svakom vjerujemo il nam svako moze ubacit krzo neku vjest kojekakve subhe… nema uzimat vjest od kjafira subhanAllah, i ako uzmes da pogledas, procitas, nek ti ostane ubjedjenje da je laz dok se ne dokaze suprotno! Kjafir pravi smicalice na sve moguce nacine!!!

po govoru nika @amina s je laz jer je ona udata.
ovo su vrazja posla.

Najnoviji članci

Tajna koja se mora čuvati i tajna koju je obaveza otkriti

0
Zabranjeno je biti vjeroloman U hadisu se kaže: “Ne sjede zajedno oni ljudi koji nemaju međusobnog povjerenja."1 Sabit prenosi da je Enes kazivao: "Jednom, došao je...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes