Reply To: Odg: Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske??

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske?? Reply To: Odg: Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske??

#12790
AvatarAnonimno
Neaktivan

SubhanAllah ,da nam se Allah smiluje ,kako cesto brzo i nepromisljeno reagujemo.

Kafiri samo zele da naruse ugled sejha jer su svjesni koliko se ljudi njegovim sebebom okrenulo vjeri i koliko se njegova predavanja i dalje slusaju,mozda sad i vise nego za njegova zivota na dunjaluku ;svjesni su da je iza njega ostalo nesto sto ne mogu unistiti pa traze “dlaku u jajetu ” ne bi li narusili ugled sejha .
Allahu Ekber ! Sejh ih je dobro izradio. Iz svega se vrlo lahko moze zakljuciti da je sejh znao dobro da je onaj spijun tj podmetnut ,ali je prihvatio igru i iskoristio i njega i CIA. Pa i sami kafiri priznaju da je sejh bio veoma inteligentan ,mudar ,pronicljiv . Iskoristio ih je mudro,odradili su za njega dobar posao- “nasli ” mu zenu ,cuvali je i bez problema je prosla sve kontrole ,doveli mu je ,platili joj sve troskove i jos joj dali $ 3000 – ))) Allahu Ekber ! :zastava1:

Najnoviji članci

Kako odgojiti pokornu djecu?

0
Pitanje: Disciplinovanje i odgoj moje djece mi teško ide, veoma često me srdžba obuzme i istučem ih. Možete li mi dati odgovarajući savjet, inšaAllah? Odgovor:...

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes