Reply To: Odg: Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske??

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske?? Reply To: Odg: Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske??

#12788
AvatarAnonimno
Neaktivan

Prvo ehky ova amina s je druga osoba za razliku od prve amine…
drugo, nigdje nije spomenuto da je amina (spomenuta supruka sejha enwera rahimehullah) bila spijun, nego da joj je namjesteno, tj ubaceno u njen prtljag uredzaj za pracenje… i da uprkos njihovim smicalicama nisu postigli svoj cilj, nego tek godinu dana kasnije su “nekako” locirali sejha rahimehullah…. mada i u tu pricu bas nesto ne vjerujem, stim da je kjafir plasira a niko od mudzahida se nije oglasio!

braco, dajte vise jednom za svagda rjesite to sa sobom, sutra ce bit svasta, samo zato sto svakom vjerujemo il nam svako moze ubacit krzo neku vjest kojekakve subhe… nema uzimat vjest od kjafira subhanAllah, i ako uzmes da pogledas, procitas, nek ti ostane ubjedjenje da je laz dok se ne dokaze suprotno! Kjafir pravi smicalice na sve moguce nacine!!!

Najnoviji članci

Zabranjeno je tražiti vlast

0
Ebu Musa el-Eš'ari, radijallahu anhu, pripovijeda da je jednom prilikom, zajedno s još dvojicom svojih saplemenika, ušao kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem. Jedan...

Pratite nas na Facebooku

5,580LikesLikes