Reply To: Odg: Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske??

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske?? Reply To: Odg: Šejhu Enveru el-Awlakiju CIA "namjestila" Bošnjakinju iz Hrvatske??

#12812
AvatarAnonimno
Neaktivan

i zasto pisati kad ima to u knjigama gotovo?

Zato sto na papiru mozes koristiti font koji ti zelis odnosno koji ti je potreban da bi vidio slova na podu iz pozicije stajanja. Knjiga je maksimalnog fonta 13 sto je mnogima nemoguce raspoznat iz te dajine, narocito kada citas nepoznati jezik, u ovom slucaju transkripciju arapskog.

Zato sto listove papira mozes da rastrkas sebi ‘iznad’ glave na nacin da ti je sve na oku i pregledno sto je sa knjigama nemoguce pri tome se koristeci velicinom slova koja tebi odgovara. Dakle knjizi sve kad bi listove ischupao opet neces si moc pomoc sa slovima.

Zato sto je prepisivanje cest nacin pamcenja sadrzaja.

cetiri godine u braku sa muslimanom i namaz fali

Licno poznajem konvertitkinju koja je u islam pozivana od “muslimana” koji ne samo da nije imao namaz nego je i krst oko vrata nosio (ili je bio na majici oslikan), sada samo zamisli sliku kako takva pojava poziva u islam. Ali Allahova odredba je bila da njegovim sebebom primi islam, za njega se uda a potom i napusti zbog spoznaje islama i njegovog odbijanja da ucini isto. Kao vec spomenuto, konvertiti ne pate od sindroma “ja sam RODJENI musliman islam je u mom srcu”

Najnoviji članci

Židovi muslimanskog ummeta

0
Židovi ummeta... “Rekao je Seid ibn Džubejr rahimehullah: Murdžije su židovi Kible." Neke od osobina koje murdžije dijele sa jevrejima o kojima je Allah rekao u...

Pratite nas na Facebooku

5,579LikesLikes