Reply To: Odg: Situacija u Iraku

#6230
Anonimno
Neaktivan

Ex PANTER post=379 wrote: SUAHES nije ovdije u pitanju da se postuje samo jedno misljenje, svako ima pravo na svoj stav i svoje misljenje i ovaj forum je dawetske svrhe kako bi ljudima pomogli u dolazenju do istine.

A sto se tice onih koji su isterani sa foruma, oni su tu da bi uvek nered pravili a ne da bi nesto naucili, jer je mnogo energije potroseno na odgovaranje njima, ali kada se pokazalo da nema mnogo koristi od toga, preslo se na banovanje.

Slažem se i mislim da se razumijemo, i to mi je drago, ako mi vjeruješ. No, pokušaj to gledati ovako.
Kad je neki dokazani negativac u pitanju, ja ga ne bih isključio jer bih mu tako išao naruku (zatvoren forum, sektaštvo, jednoumlje…), ali ja to i ne mogu i ne želim odlučivati. Zašto ga ne bih isključio? Deklasirao bih ga istinom i argumentima i to ne bi bilo šuplja priča. Ne. Dok bismo opovrgavali negativca, pokazali bismo svoje znanje i čvrstoću i tako samo još bolje učvrstili redove. Jer, i nije nešto važan jedan negativac, lahko je s njim, važnije je što mnogi mladi ljudi mogu sve to pratiti, učiti i naučiti jer ima dosta onih koji iz raznoraznih razloga nisu članovi e – tu bi bio pravi dobitak. A što se mene tiče, ja sad mogu ovdje svu svoju biografiju ispisati jer se zaista ne bojim, no to bi moglo proizvesti nešto drugo štetno. Šta misliš o ovome? Ne moram biti upravu, ali u praksi to pije vodu.
Primjer Nusreta i Amarilda unekoliko je dokaz ovome što govorim.

Selam!