Reply To: Odg: Situacija u Makedoniji

#8324
AvatarAnonimno
Neaktivan

Naravno. Kafiri su izvodili maskenbal predstavu i jedan od njih je predstavljao Hodzu koji mase Kur'anom tokom klanjanja muskom spolnom organu. Mislim to je jedna ruzna slika i to samo mogu kafiri izmsliti. Zbog toga su spaljene dvije crkve i to je izazvalo mrznju muslimana prema krscanima. Inace, ovo se odmah da vidjeti da je montiran proces i da ima za cilj diskreditovanje muslimana pred svijetom a narocito Albanaca koji su na neki nacin “omiljeni” Amerikancima. Makedonci nisu htjeli posumnjati na UCK ili na Albansku Nacionalnu Armiju nego su odmah istakli da se radi o Radikalnim Islamistima. To ima za cilj da se povede jos jedan rat gdje bi se muslimani u Makedoniji ucinili manjinom koja ne bi bila opasna za Makedoniju. Naime krscani zele da Makedonija ostane krscanskom zemljom i da prirodni prirastaj muslimana bude manji. Mislim da mozemo uzeti ovo kao iskustvo sto bi se desilo da muslimani pocnu postajati vecina u Bosni i Hercegovini. Mislim da bi doslo do slicnog scenarija koji bi natjerao muslimane na rat. Inace, mi muslimani se ne trebamo bojati rata i moramo biti spremni uvijek za rat jer cilj muslimana mora biti sirenje Islama na Balkanu i povratak Balkanskih teritorija Islamu. Muslimani u Makedoniji mogu uzeti i Skopje kao svoj grad i sigurno je da se muslimani nikada nece odrijeci Skopja jer taj grad ima puno muslimana. Da bude vece ironije krscani su poceli postavljati spomenike sirom Skopja sve u cilju kako bi izmijenili Islamsku arhitekturu u tom gradu. Poceli su postavljati andjele, kipove nekih antickih junaka kao u predislamsko vrijeme. To sve izaziva muslimane i mislim da ako ovako nastave krscani, da se nece na dobro zavrsiti.
Dzihad na Balkanu je vazan za nas muslimane jer nista nije rjeseno ratom na bivsim prostorima SFRJ. Muslimani tada nisu razmisljali o Dzihadu i bili su zateceni ratom. Sada kad imamo Bosnu kao cjelovitu drzavu mi moramo sve uciniti kako bi smo smanjili broj krscana u Bosni. Moramo biti spremni na rat kako bi smo se borili za Islamsku drzavu Bosnu. Albanci su imali srece sto nakon odlaska Osmanlija nisu bili mnogo na udaru krscana kao Bosnjaci. Bosnjaci su dozivjeli genocid odmah nakon odlaska Osmanlija. Zato mi draga braco i sestre, imamo Albaniiju i Kosovo, kao Islamske drzave sa sekularnim vodjstvom. Ipak to je uspjeh gledajuci na to da je Dzihad bio nepoznanica kod muslimana. Nije istina, da se mi moramo pomiriti sa cinjenicnim stanjem na Balkanu i prepustiti krscanima vodjstvo. Bosna nije rjesena i Bosna se mora izboriti ratom. Moraju se vratiti svi Bosnjaci iz Turske u Bosnu i naseliti Bosna muslimanima tako da za Dzihad imamo kapital jake populacije. Zatim mozemo jednog dana povratiti sve teritorije Bosne i Hercegovine. Ovo nije masta nego je ovo realnost koja se mora desiti jer Bosansko pitanje nije rjeseno. Isto tako i Sandzak je vazan jer Sandzak povezuje muslimane iz Bosne sa muslimanima Kosova, Albanije i Makedonije. Neprijatelj je sve cinio samo kako bi odvojio muslimane od ostalih muslimana na Balkanu tako da je ovo sada samo primirje koje ce trajati onog momenta kad se muslimani odluce na Dzihad i na konacno oslobodjenje muslimanskih teritorija na Balkanu.

Najnoviji članci

Habbab ibn el-Erett – učitelj muslimana i strpljivi mudžahid

0
NJEGOVO IME I PORIJEKLO Njegovo ime je Habbab, sin je El-Erettov, a on Džendelov, a on Sa'dov, a on Hazimov, a on Ka'bov, a on...
Kur'an, muslimanka

Biranje životne saputnice

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes