Reply To: Odg: SITUACIJA U MAKEDONIJI

#8829
Avatar
Anonimno

Najgore je upravo kada se nađu na tv ekranima “intelektualci” iz redova modernih muslimana (čitaj novotara) ili subjektivnih analitičara koji počnu prosipati kojekakve filozofije koje nemaju veze sa mozgom, međutim naši narodi na balkanu su zaista u razočaravajućem i jadnom intelektulanom stanju, pa tako kao spužve upijaju ove razumparajuće riječi koje kasnije prenose do onih kojima su ove riječi tih “intelektualaca” upućene, na osnovu kojih se svaki iole obrazovan musliman razbjesni i zapada u neko tragikomično stanje, jer kao da te u srce ubode kada te upozorava ili “podučava” njihovim riječima punim neznanja i batila. A ovime su najviše pogođeni zlonamjernici, neznalice i ulizice koji odvališe svoje jezike upozoravajući na opasnost od “vehabizma” ili “terorizma”. Međutim:

[attachment=131]61_8.png[/attachment]

Oni žele da utru Allahovo svjetlo ustima svojim, a Allah će učiniti da svjetla Njegova uvijek bude, makar krivo bilo nevjernicima.

Novo na sajtu

sabr, sabur

Pronalaženje ravnoteže u vjeri

El-Hakim prenosi, sa autentičnim lancem prenosioca, da je resulullah, sallAllahu alejhi ve sellem, putovao sa svojim drugovima, kada je ptica zalepršala sa krilima iznad...