Reply To: Odg: SITUACIJA U MAKEDONIJI

#8829
AvatarAnonimno
Neaktivan

Najgore je upravo kada se nađu na tv ekranima “intelektualci” iz redova modernih muslimana (čitaj novotara) ili subjektivnih analitičara koji počnu prosipati kojekakve filozofije koje nemaju veze sa mozgom, međutim naši narodi na balkanu su zaista u razočaravajućem i jadnom intelektulanom stanju, pa tako kao spužve upijaju ove razumparajuće riječi koje kasnije prenose do onih kojima su ove riječi tih “intelektualaca” upućene, na osnovu kojih se svaki iole obrazovan musliman razbjesni i zapada u neko tragikomično stanje, jer kao da te u srce ubode kada te upozorava ili “podučava” njihovim riječima punim neznanja i batila. A ovime su najviše pogođeni zlonamjernici, neznalice i ulizice koji odvališe svoje jezike upozoravajući na opasnost od “vehabizma” ili “terorizma”. Međutim:

[attachment=131]61_8.png[/attachment]

Oni žele da utru Allahovo svjetlo ustima svojim, a Allah će učiniti da svjetla Njegova uvijek bude, makar krivo bilo nevjernicima.

Najnoviji članci

Zlatna sredina

0
Rekao je Wehb: „Sve ima dva kraja i sredinu. Uhvatiš li se za jedan kraj, drugi će se nakositi, ali uzmeš li sredinu, oba kraja će biti uravotežena. Drži se uravnotežene sredine u svim stvarima“.

Pratite nas na Facebooku

5,589LikesLikes