Reply To: Odg: Situacija u Siriji

#5979
Anonimno
Neaktivan

Krivaja iskreno i jasno, situacija nece biti bolja u siriji niti bilo gde sve dok se ne uspostavi SHERIAT. Bice i dalje taguta, demonkratije, zarobljavanje i ubijanje iskrenih sljedbenika Islama, maltretiranje, torture itd.

Brate panter moramo biti mudri cak i da neko pise o necemu sto nezna, duzni smo ga opomenuti sa dokazima, pa tako i muamera, jel vidis da muamer nije sam ima puno takvih koji neznaju sta je Sheriatska drzava i kako se uspostavlja. Mnogi smatraju pogresno da se Sheriat uspostavlja ulaskom u parlament ali kasnije i sami uvide da nije tako, kad pocnu krscanski islamofobi i dedzalove sluge da uslovljavaju tzv islamske partije i primoravaju ih spletkama da ipak bude demonkratija na celu (jer su islamske partije dozvolile da im se krscani mijesaju i navodno ima pomazu) a moze posle ispod islamsko zakonodavstvo za neke sitne nebitne stvari a za krupne kao sto je kufr ili sirk sude po zapadnim sejtanskim zakonima. Ali mnoge bosnje se plase jedinog nacina uspostavljanja Sheriata pa tako pokushavaju da se sluze pogresnim metodama pri tome cineci kufr, zato negiraju i dzihad i shehidske akcije i mudzahide zbog straha od smrti i zaslijepljenosti prema dunjaluku.

“Sud pripada jedino Allahu, a On je naredio da se ne čini ibadet osim Njemu. To je jedino prava vjera, ali većina ljudi ne zna.” (Prijevod značenja, Jusuf, 39-40)