Reply To: Odg: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto) Reply To: Odg: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

#10645

Anonimno

@haim ovo isto dodje kao kada bi neki Sirijac za vrijeme rata u Bosni rekao da je sve to propaganda u cilju Amerike i Zapadnih zemalja kako bi ostvarile svoje ciljeve.im
Jer za vrijeme rata u Bosni, Amerika je bila na strani Bosne, podrzavala Bosnu.

A koja je razlika izmedju Srba koji kazu Bog ima sina, i alevita koji vjeruju da je Alija Allahov sin (Allahu se utjecemo od ruznoce njihovog vjerovanja)?
Znas koja je razlika, alevije su mnogo poganije od Srba i nemaju ni najmanje sazaljenja prema muslimanima, i rade svijesno to sto rade uz blagoslov Irana, Rusije i Kine.
Molim Allaha da ih sve zajedno sakupi u dzehennem baci, ponizene. A svako onaj ko podrzava rezim Besara Asada podrzava i jacanje Rusije (ovo po tvojoj logici).

A onaj ko je proiranski politicki orijentisan i pored toga sebe smatra muslimanom, smatra sebe pravednog, takav je u velikoj zabludi, jer takav i nije naucio sta je sustina Islama.