Reply To: Odg: Solarna superoluja mogla bi ubiti milijune ljudi

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Solarna superoluja mogla bi ubiti milijune ljudi Reply To: Odg: Solarna superoluja mogla bi ubiti milijune ljudi

#10799
AvatarAnonimno
Neaktivan

RPG post=5503 wrote:
U najgorem slučaju, voda i gorivo koje ovise o električnim pumpama prestat će teći u roku nekoliko sati, suvremena komunikacija će utihnuti, a mehanizirani promet zaustaviti, navode stručnjaci.

Čitao sam dosta o ovome, i neki kvazi stručnjaci iz NASA-e su pričali čak i o tome da bi civilizaciji kakvu danas poznajemo trebalo i do 5 godina da se vrati u stanje kakva je bila prije oluje, u najgorem scenariju.

A opet samo Allah zna, a kad bi oluja bila takvih promjera da učini da se ova trula civilizacija nikad ne oporavi od nje – ne bi bilo loše. Najlakše bi prošli oni koji ne ovise o sistemu i tehnologiji, a gerilski način borbe bi uništio ove kvazi vojnike koji ovise o svojim modernim tehnologijama.

Najnoviji članci

Zadnje riječi Omara Muhtara

0
Omar Muhtar je predvodio džihad protiv italijanskih kolonizatora od 1920-1930. godine. Imao je 70 godina kada je teško ranjen i zarobljen od strane kolonizatora. Dijalog...
Odgoj djece

Kako odgojiti pokornu djecu?

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes