Reply To: Odg: Sta razlikuje Palestinu od Sirije?

#13797
AvatarAnonimno
Neaktivan

Ibro post=8671 wrote: Esselamu alejkum, halalite braco ali ovaj post sto sam ja postavio cilj je bio dase probudimo iz sna i da bar ako nista sa jednom dovom pomozimo nasoj braci i sestrama u Palestinu, jer trenutno imaju potrebu za nasim dovama. A drugo ako nismo dosada ozbiljno shvatili problem Palestine vrijeme je da to shvatimo, jer sve odatle je pocelo i sumnjam da ce se problem muslimana u svjetu rjesiti ako se prvenstveno ne rjesi problem Palestine. Takodjer da bar po koji post postavimo u vezi Gaze, da ne sljedimo samo kafirske medije, ako je “problem” za SAD i Izrael odmah bude na prvoj stranici a ako nije onda se ostavi sa strane ili se jako malo spominje. Molim Allaha Uzvisenog da pomaze sav muslimanski narod i da ucvrsti noge mudzahidima sto se bore na Allahovom putu, a sa druge strane molim Allaha da unisti do korjena protivnike Islama, zajedno sa tagutima na celu, amin.

Ibro brate zar mislish da Allahovi s.w.t. iskreni robovi propushtaju da dove i za bracu i sestre palestine i njihove evlade?
A shto se tice generalno pitanja Palestine mislim da dosta nas nije upuceno u to pitanje.
Kratko pojasnjenje:
Tamo se vecina bori za demonkratiju i pocesto( Allahovom voljom naravno) spreme na ahiret one robove Milostivoga koji zele sherijat.
Pojas gaze je shirok nekih tridesetak kilometara sa otprilike osamdeset(take bar ja imam info) i na tom mjestu skoro dva miliona muslimana zivi.
Sada samo treba mucnuti glavom i skontati dze problem?
Ako braca u Somaliji uspiju na velikom dijelu teritorije uspostaviti sherijat i uz Allahovu pomoc voditi dzihad protiv:krstasha etiopije… i josh sufija i murteda.Ako braca u avganistanu vode dzihad protiv čemerike i 48 trabanata čemerike (i nekoliko bosnja koji hrishcane i krshcane sa njima zovu bracom).
Alo braca u Iraku uspijevaju i dosta su uspjeli ,braca čečenije,ingushetije…itd.
Zashto ostaje da visi nad Palestinom.
Odgovora moze biti koliko i ljudi ali zaista je samo jedan tacan.
Molim Allaha s.w.t. da pomogne bracu i setre palestine a ostalim da ucini istinu jasnom i sve zablude ocitim i daim ucini svima prostranim prsa njihova i da zaborave iblisovog lanetullahi “dobrog” vojnika jasera arafata jel “manocornuto” nije pozdrav Allahovi robova nego shejtanovi lanetullahi vojnika.
Link u prilog gdje se arafatova slikica nalazi u dzematu lanetullahovom.

Najnoviji članci

Ima dane za napostiti od prošloga Ramazana ali se ne može...

0
Pitanje: Moja supruga ima napostiti nekoliko dana od prošle godine, međutim zaboravila je tačan broj dana koje mora napostiti. Šta da radi? Odgovor: Slava pripada...

Pratite nas na Facebooku

5,595LikesLikes