Reply To: Odg: Sve u vezi prijetnje napada na Iran

#7263
Anonimno
Neaktivan

Hajrohajrullah post=1417 wrote: Ono sto je nama bitno je da budemo jedinstveni i da budemo uz Irana ako on bude napadnut.
Da imam u posjedu balisticku raketu i to hidrogensku,zajahobije licno i sjargo u teheran leglo Allahovi neprijatelja odvratni tukjasha.

Hehe.Allah ti dao svaki khajr Hajraga,baš si to slikovito opisao.

Duže vrijeme pratim situaciju “konflikta” Zapada i Irana.
S jedne strane gledali smo one silne nosače aviona,koji su doplovili do Irana,pa podmornice itd.S druge strane znamo da su Ameri največi šoumeni pa tako da bi to sve mogao da bude veliki šou.
S treće strane kad pogledaš,pa sukob i nije tako nemoguć.Razmislite bračo.Historija se ponavlja.Perzija s jedne strane,Bizant sa druge kao nekad.I tada su oni bili jedan millet ali su ipak ratovali između sebe.
Davno sam postavio citat jednog od največeg šejtana modernog vremena Alberta Pike-a,lanetullahi alejh,u kojem govori da će njegova grupa “Illuminati” pokušati prouzrokvati 3 svjetska rata.Tj da će u trećem,sebebom njihovih agenata,pokušati zakuhati cionistički i “islamski” svjet.Ovo islamski stavljam pod navodnike iz razloga što oni čitav bliski istok smatraju “Islamskim” bez obzira na kafirske vladare i to što Šijje nemaju veze sa Islamom.

Ja lično bi volio da se desi sukob između Irana i Zapada.To bi uveliko oslabilo obe ove sile,što bi bilo u interesu muslimana.Ali znajte bračo da bi ovaj sukob vrlo lako mogao baciti u plamen čitav svijet,i smatram da se to intezivno priprema.Pa nemojte da budete uhvačeni “na spavanju”.Spremite se imanski i fizički.Koristite slobodno vrijeme za trčanje i za tjelesno vježbanje.

Allah vas pomogo.