Reply To: Odg: Tajni plan šiitskih ajatolaha u Iranu

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Tajni plan šiitskih ajatolaha u Iranu Reply To: Odg: Tajni plan šiitskih ajatolaha u Iranu

#7837
AvatarAnonimno
Neaktivan

Pravi čifuti.
Jevreji su dobili šejtansku objavu u vidu cinističkih protokola
Čim su rafidi dobili svoje protokole znači da su kod Iblisa lanetullahi alejh stigli na visoku dereždu.
Koliki su muslimani govori činjenica da u ovom opšrinom planu se ne nalazi ni jedan ajet niti hadis.
Na veliku žalost ovih nakaza,kada je pisan ovaj protokol,nije se dalo naslutiti da će Irak postati Islamski Emirat.Da će Afganistan preuzeti Mudžahidi.Da će Jemen preuzeti mudžahidi.Somaliju preuzeti mudžahidi.Pa da će biti džihada takođe i u Alžiru,Maliju,Sudanu,Uzbekistanu inšaAllah u Siriji,Tajlandu,Nigeriji i gdje ga sve više nema?
Samo neka prave protokole.Mogu da pišu planove na kilometrima listova neće im koristiti kao ni Jevrejima.Vojska Muhammedova doći će sa Istoka i Zapada ostavit tugu na licima svih mušrika i kafira.
Allahov Poslanik salaAllahu alejhi ve selem je rekao:”Boriti ćete se na Arapskom poluotoku, pa ćete uz Allahovu pomoć pobijediti!Boriti ćete se za Perziju, pa će vam Allah dati pobjedu. Boriti ćete se protiv Rimljana pa ćete Allahovom voljom pobijediti! Boriti ćete se protiv Dedždžala, pa ćete uz Allahovu pomoc pobijediti!(Muslim)
Nama muslimanima ovo je dovoljno.

Najnoviji članci

Vjerničko oružje u borbi protiv šejtana

0
Prvo: Oprez Šejtan je vješti prljavi neprijatelj koji se trudi da zavede Ademovo potomstvo. Onoliko koliko budemo poznavali ovog neprijatelja, njegove ciljeve, sredstva i puteve...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes