Reply To: Odg: Talibani napali zatvor, oslobodili 400 zatvorenika

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Talibani napali zatvor, oslobodili 400 zatvorenika Reply To: Odg: Talibani napali zatvor, oslobodili 400 zatvorenika

#8195
AvatarAnonimno
Neaktivan

Jaseer 2012 post=2545 wrote: Es selamu alejkum Muamere šta ima kako si? Imaš prepoznatljiv stil pisanja……
Ne može se sa Sarajlijom izaći na kraj….šta ćeš miskin toliko mrzi “vehabije” (čitaj sljedbenike sunneta) da je to za ibreta! : ))

Da tebe i braću sa Kosova Allah nagradi svakim dobrom

Dobro sam elhamdulillah Jaseere. Ti kako si? Naravno pisem na jedan lak nacin jer sam to naucio iz drzavne sluzbe dok sam radio tamo. Pisao sam puno izvjestaja tako da mi je uslo u naviku da pisem malo poduze referate.

Naravno da je Sarajlija jedan caknut covjek i mislim da on dusevno mrzi sljedbenike sunneta i samo jedno te isto ponavlja. On je zasticen na forumu preporod i administraciju mu ne skrece paznju na ruzne rijeci kao sto su djubre jedno, kafiri (misli na “vehabije”), olosi itd.

Amin brate Jaseer na dovi i nek nas sve muslimane Allah blagoslovi i sacuva nam Ehli Sunnet kao pravi put Islama. Amin.

Najnoviji članci

Palestinski premijer o Trumpovom “sporazumu stoljeća”: Nije to mirovni plan za...

0
Palestinski premijer Mohammad Shtayyeh izjavio je da je najavljeni bliskoistočni mirovni plan američkog predsjednika Donalda Trumpa ustvari plan kojim Trump i izraelski premijer Benjamin...
islamske teme, islam, slike

Imovinsko osiguranje

Pratite nas na Facebooku

5,579LikesLikes