Reply To: Odg: Teorija bivšeg agenta CIA-e: Osama bin Laden nije ubijen, umro je 2006

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Teorija bivšeg agenta CIA-e: Osama bin Laden nije ubijen, umro je 2006 Reply To: Odg: Teorija bivšeg agenta CIA-e: Osama bin Laden nije ubijen, umro je 2006

#8576
AvatarAnonimno
Neaktivan

Zadnja desavanja i najavljeno povlacenje iz afghanistana zbilja su me navela na neke sumnjicave pretpostavke vezane za gore pomenuti slucaj a koje cu probati navesti u nastavku texta.

1.Al kaida je potvrdila sehadet sejha Usame.Ne navodeci detalje, kad i kako (ukoliko se varam, molim da me ispravite !! ).
2.Recimo da su svu tu pricu Ameri izmislili. Al kaida bi imala priliku da iskoristila i razotkrije jednu od najvecih lazi desetljeca.(postojao medjusobni dogovor ?? )
4.Ako je sejh Usama preselio 2006 zasto je Alkaida to zelila da presuti( …narusavanje ugleda i simbola otpora ??)
5.Akcija i upad (odradjen filmski da bi nedugo zatim se desio pad halikoptera sa glavnim ulogama ??)
6.Povreda suveriniteta Pakistana i zategnutost odnosa (iscenirana ??)
7.Citao sam o pritvoru i deportaciji ali jois uvjek nista o izjavama “clanova” obitelji ( dobivanje na vremenu, placena sutnja ??)
8.Povlacenje iz afganistana (politika za svjetsko i domace trziste, ustvari pregrupisavanje i preseljenje sukoba ??)
9.Tolike nejasnoce u cjelom slucaju koji je uspio da dozivio i neki zavrsetak (.. moguce je bilo izvesti samo uz obostran dogovor ??)
10.Da je se to uistinu desilo onako kako su prepisivali i prenosili “svjetski medi”( djeci bi u skolama vec bio prikazivan live snimak akcije i to odmah posle filma Neil Armstrong-ove setnje po mjesecu )
itd.. To bi bile neke od stvari koje se trenutno vrte po mojoj glavi, mada su moje zelje i moja masta daleko iznad ovog a Allah najbolje zna.

Najnoviji članci

Habbab ibn el-Erett – učitelj muslimana i strpljivi mudžahid

0
NJEGOVO IME I PORIJEKLO Njegovo ime je Habbab, sin je El-Erettov, a on Džendelov, a on Sa'dov, a on Hazimov, a on Ka'bov, a on...
Kur'an, muslimanka

Biranje životne saputnice

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes