Reply To: Odg: U raspravi o BiH dominiralo pitanje vehabija*

#6507
Anonimno
Neaktivan

Svima je jasno da vecina EU politicara (Islamofoba) zele Bosnu kao prokrscansku, prodemonkratsku, sekularnu drzavu kojom ce upravljati kako zele. Allah ce i svakako kazniti najzescom kaznom kao i ove nase tzv “tradicionalista” na vlasti, koji bi sve prodali za vlastite interese i nacionalni identitet.
Inshallah ce ovo rezultirati da Uzviseni Allah, Gospodar svih svjetova uputi na pravi put sto vise tih zalutalih “tradicionalista” pa da Allahovi robovi jednom za sve vremena uspostave Allahov zakon u BiH a EU politicari da crknu od muke.

„Nemoj misliti da su nevjernici ti koji će uspjeti; oni ne mogu to učiniti!“ (el-Enfal, 59.)

„Oni žele da svojim ustima utrnu Allahovo svjetlo a Allah će Svoje svjetlo upotpuniti, pa makar to bilo mrsko nevjernicima!“ (el-Saff, 8.)

A svakako ce Islam zavladiti svijetom, mozda to ovi islamofobi predosjecaju pa sire sto vise mrznje prema Islamu i muslimanima.

I pored svih zavjera i planova koji se kuju protiv islama i muslimana, tajno i javno budućnost pripada islamu, njegovo svjetlo obasjat će cijeli svijet, što potvrđuje hadis Poslanika, sall'Allahu `alejhi we sellem, u kome kaže:

“Ova vjera će dostići do svakog mjesta do kog stižu dan i noć i Allah dž.š. neće ostaviti ni jednu kuću, zidanu ili od nečeg drugog pravljenu, a da u nju neće uvesti ovu vjeru ponosom ponosnih ili poniženjem poniženih. Ponosom kojim će Allah pomoći vjeru islam i poniženjem kojim će Allah poniziti kufr (nevjerstvo).” ( Prenosi Ahmed 4/103 i Hakim)