Reply To: Odg: Uhapšena braća zbog ''napada'' на šejtane federalne TV

#6620
Anonimno
Neaktivan

Brate salahudin da te opet podsijetim, ponovo okreces taj minobacac prema braci, ja ti kazem da ti zlo misle bosnje (nacionalisti, komunisti, socijalisti, bogumili, ateisti itd) a ne braca Halid i Yaseer. Ne zaboravi i da brat RPG ima jako mocno oruzje u nicknam-u (RPG) od kojeg neprijatelji Islama u Avganistanu trpe ogromne gubitke svakog dana, pa se ponasha kao pravi mumin, pravedno, sa edebom jednog iskrenog Allahovog roba i ne okrece oruzje prema braci.

Neznam odakle tolika ljubomora i nepodnosljivost kod tebe, sta smo ti ucinili, niti te prozivamo, tretiramo te bratom, zelimo ti ono sto zelimo i sebi.
Protiv smo novotara, murdzija, haridzija i ostalih bosnji koji su u zabludi.
Slijedimo isti menhedz, ehli sunnet wel dzemmat, postujemo i slijedimo nase shejhove (Idriza, Nusreta, Bilala, Porcu, Demirovica) takodze postujemo sve islamske ucenjake ehli sunneta medzu njima i Kuduzovica (valjda znas da moramo postovati daije i ucenjake ehli sunneta).

A to salahudine sta je u duhu ove stranice a sta nije, o tome ne odlucujes ni ti ni ja niti bilo ko od forumasa, vec odbor ove stranice. Oni su kompetentniji i znaniji od nas.

Bratu panteru nije niko naveo nepravdu, on se sam dobrovoljno povukao i bilo bi nam jako drago da se opet vrati, mi smo samo upozoravali da postupa kao sto nasi shejhovi postupaju a ne da strci po pitanjima direktnog tefkira na to upozoravaju i nasi shejhovi.

”Svi se čvrsto Allahova užeta držite i nikako se ne razjedinjujte! I sjetite se Allahove milosti prema vama kada ste bili jedni drugima neprijatelji, pa je On složio srca vaša i vi ste postali, milošću Njegovom, braca; i bili ste na ivici vatrene jame, pa vas je On nje spasio. Tako vam Allah objašnjava Svoje dokaze, da biste na pravom putu istrajali.” (Ali Imran, 103)