Reply To: Odg: Uhapšena braća zbog ''napada'' на šejtane federalne TV

#6595
Anonimno
Neaktivan

Jaseer 2012 post=770 wrote: Ti novinari FTV izgleda nemaju pametnija posla nego da izmišljaju i potvaraju muslimane a ne postoji način da se ušutkaju u svojim huškačko-provokatorskima aktivnostima osim da mi sa svoje strane pokažemo lijep ahlak i da izađemo u javnost i kažemo evo ovo je ono čemu pozivamo( nastup šejha Nusreta je za svaku pohvalu i primjer svima nama)…..a nisu u pravu ni ta braća koja su nasrnula fizički na njih…ovako su ova dva brata “potvrdila” tezu o tzv. vehabijama kao ljudima sklonim nasilju..

Ja koliko sam skontao, ti @Jaseer 2012 vise naginjes dawi daija okupljenih oko minber.ba, po pitanju glasanja, tehakuma pred tagutom, izbora i ostalih mes'ela vezanih za sudjenje i demokratiju. Reci ako nije tako.

Prije nego se donese sud o dogadjaju, nama muslimanima je naredjeno da saslusamo obje strane. Ovo sto navode kafirski mediji je njihova verzija price u kojoj po obicaju bude lazi, i u kojoj po obicaju kafiri i murtedi se prikazuju u pozitivnom smislu a braca se prikazuju u negativnom smislu.

Moje misljenje je da braca trebaju izbjegavati davanje izjava novinarima, posebno novinarima FTV-a, jer oni uzmu iz izjava ono sto njima odgovara i onda nadodaju lazi i svojih komentara tako da bracu i dawu prikazu u negativnom svjetlu. Ako neko ipak zeli da da izjavu, onda mora da bude oprezan sta i kako prica. Ipak, najbolje je zatvoriti novinarima vrata pred nosom.