Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

#13340
AvatarAnonimno
Neaktivan

Ja nisam cula da se ovo desava zbog razloga koji ti navodis. Sestre jesu govorile da ce provjeravati da li se radi o sestri ili o bratu. I tu nema nista pogresno, to je isto kada se sestra zeli da dobije pristup zenskom forumu mora da se provjeri da li se uistinu radi o sestri.

Nisi mi odgovorila na pitanje koje glasi da li ti sestro uvijek kada izlazis iz kuce izlazis sa mahremom?

Haman ti sestro osjecas da ja ili mi ovdje napadamo sestru “S”. Sto se tice mene, ne ne napadam je, ali i te kako kazem da je sama sebi kriva, a ne sestre koje ne zele da iznose svoja imena i prezimena po fejsu ili bilo gdje drugdje. Ovo iskusenje dakle nije trebalo posluziti za invaziju na muslimanke koje se koriste nikovima, i postavljanje ultimatuma njima da ako se ne razotkriju da ce biti brisane, nego je trebalo posluziti kao skola onima koji se zele sastajati sa nepoznatim osobama i jos mnogo cemu. Ali ovdje i na fejsu se sataniziraju svi koji koriste nikove.

Ako iz kuce izaci na autoput gdje me moze pokupiti i ko je planirao i ko nije, onda svakako je pozeljno imati sa sobom ili mahrema ili u najmanju ruku jos jednu osobu sa sobom! A kao sto vidis iz teksta prvobitni plan je bio da se sretnu u gradu a ne na prosirenju na putu za grad, a svima nam je poznato kakva su ta prosirenja i nije slucajno doslo do promjene plana.

Najnoviji članci

Rusija blokira dostavu humanitarne pomoći Sirijcima: Tri miliona ljudi bi moglo...

0
Rusija je uložila veto na obnovu mehanizma kojim bi se omogućilo slanje pomoći UN-a tokom još jedne godine, čime je ugrozila oko tri miliona stanovnika Sirije.

Pratite nas na Facebooku

5,588LikesLikes