Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

#13431
AvatarAnonimno
Neaktivan

Ovo je zaista strasno, otvoreno prepucavanje sestara i brace i to rijecnikom koji nikako ne prilici muslimanima! Mislim da nakon ovoga administracija mora reagovati!

Ono sto me jako zacudilo jeste komentar sestre sa nikom Bushra, kada je brata muwehhida optuzila da sa njim na psihickoj osnovi nesto nije u redu.
Ja licno u njegovim postovima nisam osjetio neiskrenost niti psihicki poremecaj. Ako neko od nas nije jezicki podkovan, ne znaci odmah da ima psihicki poremecaj, brat je samo iznio svoje misljenje za koje ne zasluzuje da se optuzi takom krupnom optuzbom! Procitao sam dosta Bushrinih komentara ali me ovaj pravo zacudio!

@Verdetul Jihad. Neznam jesi li procitala svoj komentar prije nego si ga poslala!

Verdetul Jihad post=8305 wrote: Ne mogu da shvatim kako se osoba koja kroz 10 postova se vidi da je neahlakli, obrati sestri i kaže joj takve riječi. Zbog čega sestrama nije mjesto na skype-u, msn-u itd? Sreća pa nisu svi takvog skučenog razmišljanja.

Zaista ja neznam u kojem je postu brat muwehhid bio “neahlakli”? Spomeni nam jedan od tih 10 koje navodis! Isto tako nam pojasni zbog cega je brat “skucenog razmisljanja”? Svaki muz ima potpuno pravo da zabrani ili dozvoli svojoj zeni pristup internetu. Ako je misljenja da bez njegova prisustva njegova zena nasmije koristiti internet, njegovo misljenje je potpuno ispravno i sasvim legitimno!

Većina vas govori kako je facebook ‘fitnabook’, a u isto vrijeme svi visite na facebooku, kontradiktorni ste sami sebi!

Iz ove tvoje recenice se vidi da je ovaj tvoj post plod frustracije i pun emocija! Nisi uspijela da sastavis dvije recenice, a da pritom ne izneses krupnu potvoru i progovoris o stvarima koje su tebi gajb (nepoznate)!

Nadam se da si svjesna da si ovim optuzila svakog na ovom forumu da “visi na Facebook-u”!

Daj molim te, za tebe jeste je l’? Što? Izmjerio si da si ti bogobojazniji od hiljade i hiljade sestara, ti možeš kontrolisati svoj nefs, a sestre su zalutale koje šire fitnu a ne da'vu na facebooku.

Neznam da je negdje napisao da je on bogobojazniji od ostalih. Prema tome jos jedna potvora, za koju trebas traziti halal, s tim sto se ova potvora tice brata sa nikom muwehhid! Takodjer se iz ove recenice moze zakljuciti da je citav tvoj post proizvod tvojih emocija, post kojeg bi se svaki iskreni musliman/ka postidio!

Najnoviji članci

Pratite nas na Facebooku

5,592LikesLikes