Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

#13362
AvatarAnonimno
Neaktivan

Bushra smijesno ispada traziti neke izgovore na nacin na koji ti to radis.
Halali ne zelim da te optuzim ni za manjkavost imana, niti za nesto drugo, samo zelim da postavim pitanje da nije face booka po tvojoj logici braca i sestre ne bi mogli da kontakitaju.

Ako vec neko zeli da odrzava bratske odnose ili sestrinske odnose, ima mnogo boljih stvari od face booka, na primjer skype je mnogo bolji za kontakiranje, i cak je tu mogucnost i razgovora, sto je mnogo bolja mogucnost za komunikaciju od face booka, jedino na skypu nemas zid pada postiras puno islamskih tekstova i time pokazes koliko si bogobojazan, a verujem da vecina onih koji se pozivaju da idu na face book radi dawe lazu samo sebe, i misle da im je to opravdanje, verujem da ima i nekog hajra, ali ima mnogo krvolocnih vukova koji vrebaju svaku priliku da ulove zrtvu.

Neshvatljivo mi je da sestre moraju da imaju profil na internet da bi odrzvale vezu, mozda sam puno zaostao pa mi sve to tako deluje, ne znam moram malo da se osavremenim da shvatim neke stvari.

Najnoviji članci

Nakon generala Revolucionarne garde, od korone virusa umro i “ajatolah” blizak...

0
Džafer Kerimi, predsjedavajući Vijeća za traktate i desna ruka globalnog šijitskog vođe Hameneija, umro je od korona virusa, izvještavaju mediji i aktivisti. Pored obnašanja funkcije...

Pratite nas na Facebooku

5,590LikesLikes