Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

#13322
AvatarAnonimno
Neaktivan

Sahabi to sto te moj odgovor tebi pogodio, i sto pises kao proizvod da bi mi se osvetio ne znaci da si u pravu.

Ja nisam prvo opravdao paltalk, vec samo naveo razliku izmedju ovog foruma i face booka, a za paltalk nisam nista rekao.

Opet nisi u pravu, poznato je da je face book napravljen specijalno da se ljudi medjusobno upoznaju, sto u samom startu je sa pokvarenim ciljem napravljen, i sto nudi mogucnost postavljanja licne slike i slike svoje familije, otkrivaju se informacije pojedinca o datumu rodjenja, mestu boravka i ostale, sto momentalno zadire u privatnost.

I paltalk je zlo nema sumnje, samo na paltalku ima soba koje su islamske, ali opet ima privatnih poruka sto opet je zlo, i to se dokazalo u mnogim slucajevima, ali sam misljenja da je face book vece zlo.

Samo mi navedi kako mogu ovde pokvarenjaci (na ovom forumu), mogu da iskoriste prisustvo zenskih clanova, kada nema mogucnost slanja privatnih poruka clanovima, javno ne moze da pise sta hoce, jer je tu administracija koja ce mu obrisati postove i izbaciti ga.

A dalje nema potrebe da analiziramo neke stvari.

Najnoviji članci

Savijet mladima: Naučite kontrolirati srdžbu

0
Da li se nervirate? Često? Kako ispoljavate vaš bijes? Da li smatrate da ste jedinstveni u vašoj porodici kada je u pitanju ispoljavanje bijesa?...

Pratite nas na Facebooku

5,595LikesLikes