Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

#13353
AvatarAnonimno
Neaktivan

bismillah el hamdu lillah, esselatu wes-selamu ‘ala Resulillah, we b'ad:
Kažeš Bushra: “I zaboravih ti spomenut, ti nemas nalog na fejsu, ja imam, i naravno koristim se nadimkom, i gle, izbrisana sam sa liste prijatelja jedne od sestara koje svojim primjerom pozivaju na isto. I jos to cine sa osmijehom. A ne cine nista drugo nego odvracaju od racuna koji imaju nikove i dawetske sadrzaje.”

Molim Allaha da vas sestre uputi na pravi put.
Vi “da'wetite” pa fitnabook-u, sjedite kod kuće neudate, na grbači svojih staratelja, dok braća deveraju sa džahilkama i zapadaju u iskušenja razna zbog tog fenomena “da'we” u koji ste vi zapale. a vi “upućene”, “da'wetite” po fitnabook-u,da vas Allah uputi!
Hoćete da'wu?
Onda podučite se svojoj vjeri, usrećite nepoženjenu braću, spasite i njih i sebe fitne, rodijte sebi djecu i da'wetite ih do mile volje. to je bolje, i kod Allaha veće i za ahiret isplatnije!
A to što vi “da'wetite” je jedna od savremenih iblisovih l'anetullahi ‘alejhi zamki u koje se hvataju oni koji nisu dovoljno iskreni sa sobom.
fitnabook je fitna i to nema dileme o tome!
A što se tiče udatih sestara koje su na fitnabook-u, one su u još gorem halu od ovih neudatih. molim Allaha ‘Azze we Dželle da njih posebno uputi na pravi put!
Koliko se samo brakova porušilo zbog fitnabook-a?
Pozivam sve neiskrene sestre da se vrate Allahu, da učine tewbu, delete fitnabook account, staratelje u pogon da nađu brata koji jedva čeka da se riješi muka i ove fitne danas. i tako ćete pomoći ummet i Allahov din. to vam je bolje da znate!
esselamu alejkum we rahmetullahi weberekatuh

Najnoviji članci

Pratite nas na Facebooku

5,592LikesLikes