Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

#13328
Admin
Admin
Keymaster

Sahabi post=8192 wrote: Pitanje za ovoga Peru i Zlatnu Jabuku: U cemu je razlika od naloga na Fejsbuku i naloga na Paltalku, ovom forumu i ostalim internet nalozima??? Zbog cega se to FB nalog/profil osporava dok se drugi dozvoljavaju ili da se bolje izrazim zanemaruju?

Kad već uvlačiš ovaj forum u svoju priču, da ti odgovorim u čemu je razlika između ovog foruma i ostalih naloga koje spominješ:

Prva i najbitnija razlika jeste ta što na našem forumu nije moguće slati privatne poruke, niti je dozvoljeno javno upoznavanje i obznanjivanje svog identiteta, niti slanja drugome bilo kakvih ličnih podataka.

Također, administracija foruma vodi brigu o materijalu koji se postavlja na forum. Stavljati ovaj forum u isti koš sa socijalnim mrežama u kojima je ravnopravno zastupljeno dobro i zlo, je u najmanju ruku nepravda, a može biti i mnogo više od toga, ovisi o nijjetu vlasnika takvog stava!

Novo na sajtu

U Albaniji otkrivena iranska paravojna mreža

U Albaniji otkrivena iranska paravojna mreža

Albanska policija razotkrila je iransku paravojnu mrežu, koja je, navodno, planirala napade u Albaniji na prognane članove iranske skupine Mujahedin-e Khalq, koja pokušava svrgnuti...