Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

#13332
AvatarAnonimno
Neaktivan

RPG post=8209 wrote:

Pitanje za ovoga Peru i Zlatnu Jabuku: U cemu je razlika od naloga na Fejsbuku i naloga na Paltalku, ovom forumu i ostalim internet nalozima??? Zbog cega se to FB nalog/profil osporava dok se drugi dozvoljavaju ili da se bolje izrazim zanemaruju?

Kad već uvlačiš ovaj forum u svoju priču, da ti odgovorim u čemu je razlika između ovog foruma i ostalih naloga koje spominješ:

Prva i najbitnija razlika jeste ta što na našem forumu nije moguće slati privatne poruke, niti je dozvoljeno javno upoznavanje i obznanjivanje svog identiteta, niti slanja drugome bilo kakvih ličnih podataka.

Također, administracija foruma vodi brigu o materijalu koji se postavlja na forum. Stavljati ovaj forum u isti koš sa socijalnim mrežama u kojima je ravnopravno zastupljeno dobro i zlo, je u najmanju ruku nepravda, a može biti i mnogo više od toga, ovisi o nijjetu vlasnika takvog stava!

Da si procitao moj zadnji post vidio bi da se “moja prica” bazira na onome sto si ti na samom kraju spomenuo, a to je da da nalozi na internetu ovise o nijjetu korisnika! Nesumnjivo da i na ovom forumu ima onih kojima je nijjet provokacija, ismijavanje, ubacivanje subhi i td.
Da sam ja spomenuo ovaj forum samo u negativnom kontekstu (kao sto nisam) bilo bi nelogicno da imam nalog na ovom forumu, i priznaces, bio bi sam sebi kontradiktoran. Naprotiv ja sam mojim pitanjem samo htio stati u odbranu brace koji posjeduju FB naloge. Ovo je kontekst u kojem sam ja spomenuo ovaj forum a ne onaj koji mi ti pripisujes pod terminom “moja prica”, iako ja cvrsto vjerujem da si me pogresno shvatio!

Isto tako smo svjedoci price sa sejhopm Enverom rahimehullah i konvertitkom iz Hrvatske, kako je sestra prevarena od onog Danskog pokvarenjaka, i to se moze (Allahovom voljom desiti) i s toga moramo biti oprezni, nemoze se zbog par prica osuditi svako ko posjeduje FB nalog!

I moj zakljucak na kraju je bio da je Mnogo vise dobra na ovom forumu od stete (iako je steta mozda minimalna) u odnosu na FB ali isto tako na FB ima mnogo hajra od stete, iako je steta mozda veca (zbog vise korisnika i opcija) A opet ALlah najbolje zna!

Najnoviji članci

Kako postupiti protiv nasilnika i griješnika iz redova muslimanskih vladara

0
Što se tiče džihada protiv vladara i kraljeva, to će se učiniti time što ćemo ih savjetovati i upozoravati podsjećanjem na njihove obaveze i...

Pratite nas na Facebooku

5,607LikesLikes