Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook Reply To: Odg: Upozorenje sestrama koje imaju nalog na facebook

#13423
AvatarAnonimno
Neaktivan

Bushra kažeš: “Prema nemahremu nisam duzna biti ahlakli, ali odbraniti cast hiljade sestara jesam, u skladu sa svojim mogucnostima. Da je savjet bio iskren izgledao bi drugacije i raspravu ne bi ni izazvao!”
Nisi u pravu sestro po vjeri, zar nisi čula da je Uzvišeni Allah rekao: “muhammed je Allahov poslanik, a njegovi sljedbenici su strogi prema nevjernicima, a samilosni među sobom…” (El Feth, 29) Prema tome, dužnost ti je biti ahlakli prema svakom muslimanu. a Resul, sallallahu alejhi we sellem, je bio ahlakli čak i prema kafirima.
Ne mogu te nasihatiti nasamo pa ću ovako javno, pa mi halali ako te zaboli!
Zar nisi primijetila da si “svakoj šerpi poklopac”, i da se mnogo raspravljaš?
halali mi još jednom, a ja sam i sam pun mahana i slabosti, tako da molim Allaha da nam svima poveća uputu!
Čast ćeš odbraniti sestrama tako što ćeš njih savjetovati da ostave fitnabook i prihvate se korisnijeg posla.
nije za njih ni skype ni messenger, ali eto… ako imaju potrebu, neka to obave preko njih, a ne preko iblisovog, l'anetullahi ‘alejhi, nuklearnog oružja!
wes selamu alejkum we rahmetullahi we berekatuh

Najnoviji članci

Kako postupiti protiv nasilnika i griješnika iz redova muslimanskih vladara

0
Što se tiče džihada protiv vladara i kraljeva, to će se učiniti time što ćemo ih savjetovati i upozoravati podsjećanjem na njihove obaveze i...

Pratite nas na Facebooku

5,607LikesLikes