Reply To: Odg: Uputstva za menhedz iz govora sejha (sehida insa Allah) Usame bin Ladena

#14017
AvatarAnonimno
Neaktivan

Kutibealejkumusijamu=Kutibealejkumu kitalu.
Na post se svi odazivamo i sa prezrenjem gledamo one koji mrse (dok ne saznamo razlog mrsa) a Wallahi ja sebe u ogledalu gledam prezreno zbog kutibealejkumu kitalu a desio se pastir sa shtapom u ruci u zemlji Horosan shto se zove,deshava se Aden abjen,deshava se Sham…
Shta ja i svi mi kojima je fardi ajni naprezanje bismillahi,shta mi čekamo?????
Hocemoli imati ispriku???????????
Imamoli ispriku?????????????
Karavana kad prodze uzalud je trcati zanjom.
Kada najbolji krenu pravcem koji Aksi vodi hoculi ja i tada imati ispriku??????
Mislim da necu.
Ali….
ova tri slova visemi nad glavom kao odgovor na pitanje zashto.
Zato shto nisam dobar,zato shto nisam iskren,zato shto nisam dosljedan,zato shto nisam pokoran,zato shto nisam cestit.zato shtosam FASIK.
A takav kakav sam nejma shanse da budem pocashcen najboljim drushtvom na dunjaluku.
Ali…
Da nije nade u Allahovu s.w.t. milost i dobrotu koja je u mene ogromna jabi zaista propao na obadva svijeta i zato stalno i srcem molim Milostivoga Gospodara nebesa i zemlje i svega izmedzu toga da ucini PROSTRANIM PRSA MOJA,da ocisti me od grijeha jel jasam greshnik a ON s.w.t. grijehe prashta i voli da prashta,molim ga dame pocasti najboljim drushtvom i ucvrsti korake moje i ucini,dozvoli i omoguci meleku smrti dame nadze u dzihadu sa oruzjm u rukama a da prije toga mojom rukom ubije makar stotinu shejtanovih lanetullahi vojnika-amiiiii.,,n!

Najnoviji članci

Zlatna sredina

0
Rekao je Wehb: „Sve ima dva kraja i sredinu. Uhvatiš li se za jedan kraj, drugi će se nakositi, ali uzmeš li sredinu, oba kraja će biti uravotežena. Drži se uravnotežene sredine u svim stvarima“.

Pratite nas na Facebooku

5,589LikesLikes