Reply To: Odg: Uspostava islamske drzave!!!

Nova naslovna forums ISLAM Džihad Uspostava islamske drzave!!! Reply To: Odg: Uspostava islamske drzave!!!

#11129
Avatar
Anonimno

صلاح الدين post=5828 wrote: @ Buraz Zijo.Je li ti vjerujes kafirima ili muslimanima. Imas li ijedan link gdje mudzahidi ili islamski website prenosi odgovornost muslimana o “ubijanju neduznih civila”? I ta mina kod Olova. Jeli je postavio musliman ili cetnik ili ustasa?? I na kraju krajeva sta ti mislis zasto je postavljena tu?
Nije mi jasno sta uporni zelis da kazes? Isto kao da trazis, kopkas ili ocekujes od nas da nesto kazemo kako bi ti i tvoji nadlezni bili zadovoljni.
Ja kao musliman kazem da ne ubijaju.

Dragi brate, ja samo govorim da se moze voditi vise racuna da se smanji broj nevinih zrtava. Nisam siguran sta mislis kad kazes da “ne ubijaju”, ali predpodstavljam da je to odgovor na moje pitanje “da li mine ubijaju i muslimane?” Ako nije, halali, nisam razumio cega se odgovor tice. Ako jeste, mislim da si u krivu i da ima dosta primjera muslimana koji su i tako stradali.

Novo na sajtu

video

Afganistan: U odvojenim napadima, talibani ubili ili ranili 7 američkih i...

Talibanski infiltrator ubio i ranio 7 američkih vojnika u Ghazniju Glasnogovornik talibana Zebihullah Mudžahid objavio je kako je njihov borac koji se infiltrirao u afganistansku...
tewhid-islam

Bez tewhida nema islama