Reply To: Odg: Uspostava islamske drzave!!!

Nova naslovna forums ISLAM Džihad Uspostava islamske drzave!!! Reply To: Odg: Uspostava islamske drzave!!!

#10934
AvatarAnonimno
Neaktivan

Ebu Faruk post=5642 wrote: Emir1 je napisao:

Mnogi su životi mudžahida posljednjih decenija ugrađeni u temelje buduće Islamske države. Niko nije ni rekao da će ona biti uspostavljena za 5 ili 10 godina. To će se, insaAllah, dogoditi samo sa Allahovom voljom, kada On to odredi. Važno je da gori, pa makar i tinja, žar istinske volje i želje da se to ostvari. A ko će to ostvariti ako ne najiskreniji Allahovi robovi!

Dug je put pred Allahovim robovima do ostvarenja sna o Islamskoj drzavi. Pogotovo ako uzmemo u obzir danasnje stanje ummeta i njegovu neslogu i razjedinjenost. Mnogi su muslimani danas robovi dunjaluckih strasti umjesto da budu robovi Allaha Uzvisenog.
Oni koji se danas bore za upostavu Islamske drzave nemaju siroku i potrebnu podrsku ummeta, niti snage da to sami provedu. Njihove vodje namaju potrebni autoritet kod ummeta, a bez opste priznatog vodje tesko je govoriti ostvarenju ovoga cilja.

Ovako govori i razmislja kafirska ulizica i zadnja kukavica. Inshallah da bude manje ovakvih kompleksasa medju muslimanskim redovma, lakse ce biti vjernicima ka uspostavi Allahovog zakona na zemlji.

Najnoviji članci

Tajna koja se mora čuvati i tajna koju je obaveza otkriti

0
Zabranjeno je biti vjeroloman U hadisu se kaže: “Ne sjede zajedno oni ljudi koji nemaju međusobnog povjerenja."1 Sabit prenosi da je Enes kazivao: "Jednom, došao je...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes