Reply To: Odg: Uspostava islamske drzave!!!

Nova naslovna forums ISLAM Džihad Uspostava islamske drzave!!! Reply To: Odg: Uspostava islamske drzave!!!

#11052
AvatarAnonimno
Neaktivan

zajko post=5689 wrote: Naravno da je rekao Allahov poslanik saws da je uklanjanje trna sa puta dobro djelo,ali tamo se ratuje,upotrebljavaju se sva u ratu dozvoljena sredstva ali isto tako i nedozvoljena.Steta je svakog onog ko izgubi zivot u ratu,pa i manje od toga,alitreba znati da su u svakom ratu dvije strane:jedna agresorska i druga koja se brani…Molim Allaha Svemoguceg da ponizi sve agresore i da da pobjedu onima koji vode odbrambeni rat…Amin!!!

Ubijanje neprijatelja, bilo kakvim sredstvima, je dozvoljeno u ratu, ali meni je tesko prihvatiti prolijevanje muslimanske krvi koristeci sredstva od kojih bi se mogli odreci. Moja rodica, koje je imala samo 13 godina, je izgubila nogu zbog mine nekoliko godina nakon sto je rat u Bosni zavrsio.

Sto se tice tvog iduceg posta, oprosti sto nisam odmah odgovorio, jer sam bio zauzet. Ubijanje muslimana je nesto sto me stvarno boli. Molim Allaha da spasi zivote svih muslimana na svijetu.

Najnoviji članci

Ruske snage ušle u Rakku, bivše uporište ISIL-a u Siriji

0
Ruske snage ušle su u Rakku, bivšu "prijestonicu" oružane grupe Islamska država Irak i Levent (ISIL), objavio je Reuters, navodeći da je to "još...

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes