Reply To: Odg: Zabluda Mustafe Cerića

#6306
Anonimno
Gost

صلاح الدين post=476 wrote:

Moj post je bio veoma jasan. Nego se ti bojis istine. Istina je konradiktorna sa tvojm shvatanjem islama i nacinom zivota na dunjaluku.
Ti filozofiras.
Upravo se radi o tvom znanju. To jest ne znanju. Za tebe ako covjek kaze da je musliman on je automatski u dzennetu. Mashallah. Da nije smijesno bilo bi zalosno.

Brate, ovo je tvoja pretpostavka, jer ja sam prije ovog tvog posta napisao samo dva posta u kojima sam jasno kazao da je moj cilj da ti kazem da ces stati pred Allaha i odgovarati za rijeci koje si izgovorio. To je bilo sve.

Kako sad odjednom da ti znas kakvo je moje znanje ili neznanje i da li se ja bojim istine i da je istina kontradiktorna mom znanju?

Postavljam si pitanje: Ko moze isgovoriti takvu recenicu? To moze biti moja zena, jer moja zena zna mene na nacin na koji si me opisao. To moze biti moj bliski prijatelj posto i on zna kakva su moja shvatanja. To moze biti covjek koji komunicira sa dzinima, pa mu oni prenijeli o meni ono sto znaju i to moze biti brzoplet covjek koji prosudjuje na osnocu predrasuda a ne Kur'ana i sunneta.

Biraj u kojoj si skupini.