Reply To: Odg: Zahtjev za banovanje

#11435
Avatar
Abdullah Hodžić
Participant

Idi Zajko ponizen sa foruma, cilj nisi ostvario, samo si nam ukazao ko su oni koji nas napadaju, o kakvim se ljudima radi, kakve principe posedujete i koliko ste dostojanstveni u svojoj sekti, neka si nam bio tu Zajko i glumio, jer tamam kad smo pomislili da se radi o dobrom muslimanu, Allah je dao da na vidjelo izadje ono sto se u srcima krije.
A intelegencija ti nije bas na zavidnom nivou kao sto rece brat, pomislio bih da ti je 13 godina, i sa tom intelegencijom i sa ovakvim dvolicnim ponasanjem si ti shvatio ono sto ulema nije shvatila, ovo je smijesno, al kad se poremete mjerila vrednosti sve je moguce.

Tako Zajko idi sad svojima hvali im se kako si nas sve nadmudrio, i kako si nam dostavio “istinu”, oni koji su na tvom stepenu pokvarenosti ce te pohvaliti, a oni u kojima ima imalo stida ce te se odricati.

Sve u svemu ja te pozivam da se pokajes Allahu za dvolicnjastvo i da ostatak zivota provedes samo u ibadetu Allahu nebili ti se Allah smilovao, i da ti nikada ne padne na pamet da ponovo budes “pametan” i “mudar”, da ti se ponovo ne obije o glavu.

Novo na sajtu

Prva razilaženja i novotarije u islamu

Prve novotarije i razilaženja u Islamu desile su se nakon ubistva Osmana, radijellahu anhu. Kada su se Alija i Muavija dogovorili oko primirja te...
islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?