Reply To: Odg: Zukorlićevi Imami o njemu

#6434
Anonimno
Neaktivan

Zao mi je sto moram na kraju da ti ovo kazem, ali ti si jedan obican lazov, niti si u dzematu demirovica, a vec znas da ga ne tekfiri, a ja ti uporno ponavljam da sam juce sa nasim daijama o ovome pricao i potvrdili su mi ono sto sam se izjasnio.
I zasto mesas ostale clanove foruma u raspravi izmedju mene i tebe, zelis li time da ih okrenes protiv mene. Pa neka se svi ovdije okrenu protiv mene, ne zanima me to, ja ovo sve sto pisem, pisem iz ubjedjenja i meni je bitno da samo Allah bude zadovoljan samnom a ne da udovoljim nekom clanu foruma.

A posto mijesas ostale clanove foruma, brat sa nikom stijena i ja smo se u vise navrata dopisivali (ako je to taj stijena), i upitaj ga da li sam ga tekfirio i dali sam ga selamio, a to sto tebe licno ovde ne selamim nemoj da naturas da tekfirim clanove foruma.

Ne sjecam se koja deset pitanja si mi postavio, pocinjes da lazes uveliko i da potvras, i jos povrh svega govoris u tudje ime bez znanja (to da daije ne tekfire pojedine tagute, i to sto sam licno od njih cuo ubjedjujes me da nije tako, zaista cudno, mislim da sve ovo radis da ispadnes da si u pravu)

Ako ti je Zukorlic brat u vjeri onda zamoli Allaha da te prozivi snjim, ako si iskren (jer ako je musliman nece ostati vjecno u vatri, pa tako ces se i ti sapsiti, a ako nije musliman kod Allaha a ti ga ovoliko pravdao sta ces kao opravdanje kod Allaha odnijeti)