Reply To: Odg: Zukorlićevi Imami o njemu

#6371
Anonimno
Neaktivan

Halide ibn Velid zasto cijelo vrijeme pokusavas da me vrijedjas time sto stalno spominjes moj ego i temperament, zasto si toliko podmuklo pokvaren. A sti se tice menhedza malo si pobrkao stvari. Po tvojim postovima nema sumnje da si iz Porcinog dzemata, a iz Bilibanijevog se prestavljas zato sto prepostavljam da si terotorijalno iz Bilibanijevog kraja pa se Bilibaniju pripisujes, a da si na dawi Bilibanija cisto sumnjam sa tvojim stavovima.

Vidim da i potvaras uveliko, procitaj malo bolje moje odgovore, gde sam ja to naveo da su 40 posto kafiri a 40 muslimani, vrati se na moj post procitaj ga ponovo pa ces videti sta pise, a nemoj da potvaras, jer sam reko svako ko obozava samo Allaha i ne cini mu shirk je musliman, a svako ko cini sirk Allahu nije musliman, a tvoje potvore su 40 posto.

A vidim da si tvrdoglav do besvijesti a nisi na istini. Posto se pozivas na Porcu idi do Porce i pitaj ga jesuli muslimani Ceric i Zukorlic.

I ne shvatam sto pises toliko duge postove, naporne i teske, Halide ti nisi sposznao osnovu sa kojom je dosao Allahov Poslanik sallallahu alejhi we sellem, a sve vise sto se trudis da branis TAGUTA Zukorlica sve si u gorem halu, jer ocigledno ne mozes da odvojis Islam od shirka i muslimana od musrika.
Nijedna od gore spomenutih predaja se ne moze odnositi na odbrani Zukorlica. Uzimas dokaze koji nisu u tvoju korist, i koristis ih tamo gde se ne mogu koristiti.

Sredina jeste izmedju pretjerivanja i popustanja, ali ti podmuklo time zelis da svoju zabbludu branis time.
Ovim bi se svaki novotar i otpadnik mogao braniti, optuzujuci te da preterujes u vjeri. Polako Halide zagrij stolicu i nauci neke stvari.

Za dalju nasu raspravu ako zelis da se bolje upoznamo mozes me naci na paltalk pod nickom PANTER, a ako si kod Porce u dzemat se isto mozemo naci i popricati o ovim stvarima i otici pred daijom da vidimo ko je u pravu. Toliko od mene.