Reply To: Odg: Zukorlićevi Imami o njemu

#6226
Anonimno
Neaktivan

Brate panter, koje stavove, jesam ti rekao da ne podrzavam zukurlica, nemoj da pokushavas da nameces nesto sto nije tako, jasno sam ti naglasio da ne slijedim niti podrzavam zukurlica, slijedim Kuran i sunnet, ispravne ucenjake ehli sunneta i ne idem ispred shejhova jer nismo mi poput haridzija zato pripazi u kritikovanju nekog ko ima mnogo vise znanja od tebe. A na njihove greske upozoravaju i upozoravace nasi shejhovi a ne ja i ti ili mozda mislis da si ti bolji i pametniji od shejha nusreta, idriza, bilala, itd.
Ako vec zelis da upozoris na oicgledno i svakim danom prisutno zlo onda upozori na one koji te svakog dana etiketiraju i iza ledza ti smestaju i prave raznorazne fitne, takve izbegavas a napadas nekog za koga nemas dovoljno znanja ni islamskog kredibiliteta.
Razno razne bosnje nacionalisti, demonkrate, socijalisti, tzv modernisti koji zive pored tebe jedva cekaju da ti nanesu zlo, prece tije da njima pojasnis Istinu umijesto sto postavljas sebe u funkciji shejha.

Brate panter mi smo islamski prakticari, nismo islamski kriticari. Mi smo obicni muslimani, koji imaju malo znanja i moci i treba da radimo na sebi prevashodno da se pazimo i upozoravamo na zlo koje zivi pored nas a ne na nekog na koga treba shejhovi samo da upozoravaju.

Budi iskren i shvatices da ti sto puta vise problema stvara bosnjo nacionalista i komunjara koji zivi pored tebe nego ovaj tzv muftija.