Reply To: Odg: Zukorlićevi Imami o njemu

#6430
Anonimno
Neaktivan

Halid ibn Velid, tvoj prigovor o oholosti prema meni ne shvatam kao nasihat vec kao uvrijedu, oni sa strane koji mi to prigovore prihvatam.

Posto se pozivas na daije, ja imam dokaz da nase daije tekfire i Zukorlica i Cerica, a to imas u videu koji sam ti postavio, pogledaj drugi video od trajanja tri minuta do tri minuta i 15 sekundi, gde ih jasno nas daija tekfiri.
I ja sam se konsulotvao sa nasim daijama o ovoj nasoj raspravi, i oni su na mojoj strani, a kojem ti dzematu pripadas ja ne znam, i ti si ovde nepoznat, a ne ja.
A ako zelis dodji do naseg mesdzida (ne ujedamo) pa cemo popricati pred daijama ovoga menhedza (ciljam na daije menhedza ove stranice), pa posto od mene ne prihvatas dokaze mozda ces od njih prihvatiti, pa ako ti se ne svidi njihov odgovor kazi im slobodno da su krenuli putem haridzizma, ali sa dokazom.
Ovo o daijama ti pisem zato sto se stalno pozivas ne neke daije, i da nista ne radis na svoju glavu (a Porca tekfiri Cerica, mozda medju prvih od svih daija).

Pa eto da ne bude da se samo ti pozivas na daije, eto da se i ja malo pozovem na njih.

I jos jedno pitanje imam za tebe: Jeli smatras Zukorlica svojim bratom muslimanom (bez da mi odgovaras smatram ga novotarom, nego kratko i jasno).