Reply To: Odg: Zukorlićevi Imami o njemu

#6348
Anonimno
Neaktivan

Své ovo sto spominjes kao dokaz u tvoju korist, ne moze se odnositi na Zukorlica, ti ne razumijes propise i brkas pojmove.

I nemoj da mesas moj temperament i serijatske dokaze, sve to radis da ispadnes da si u pravu, i zasto se obraca Suahesu kada je rasprava izmedju mene i tebe.

Iz tvojih postova se vidi da si pun shubhi, i sve ove tekstove sto uzimas za dokaz nisu u tvoju korist. Posto si uzeo shejha Ebu Muhammeda el Makdisija za dokaz u tvoju korist, znas li da shejh Makdisi tekfiri Hamas i tekfiri svakog pojedinca koji radi u policiji za Hamas, i cak tekfiri njiihove zene i djecu ako znaju za hal svojih muzeva a i dalje zive sa takvim ljudima, zato ti je bolje da se ne pozivas na Makdisija, a stanje Zukorlica mislim da je gorre od Hamasa a Allah najbolje zna.

I sta zelis da kazes time sto me poredjas sa Mevlidom, ne shvatam te. Podmuklo i pokvareno pokusavas da mi nakacis neke stvari samo zato da bi dokazao onima koji citaju nasu raspravu da si u pravu. Ja ti se ni u jednom mom postu nisam obratio na ruzan nacin, niti sam te uvredio, niti sam napisao nesto licno protiv tebe, a ti stalno se trudis da dokazes da sam temperamentan i da te mrzim pises mi brat sam ti kao da bi me smirio, ja ti ponavljam da te nigde nisam napao niti vredjao, a moj teemperament je radi odbrane istine, a ti si stvarno zbunjen i gusis se u svom bunilu, prostije da ti kazem da buncas vise. (ovo ti pisem kao odgovor na nacin na koji ti pises)

Posto kazes da izbegavam da odgovrim jesuli svi oni kafiri 80 posto “muslimana” koji su birali muftiju, eto osvrnucu se i na to.
Prvo ja mislim da muftija nije dosao na funkciju da ga je narod Sandzaka birao, i ne verujem da se cijeli Bosnjacki narod za to pitao, a drugo jesuli svi oni nevjernici, odgovaram ti da nisu, neki jesu neki nisu, nevejrnik je svako onaj koji radi djela shirka, a svako onaj koji cini ibadet samo Allahu i ne cinu mu shirk je musliman.
Da te podsjetim Arap dzamije u Pazaru posto kazes da su u pazaru svi muslimani za muftiju. Sjecas li se ko je pucao na bracu, da nije one ljude sto su pucali na bracu poslala Aida islamomrzac, ili bjehu to Zukorlicevi ljudi.

I dok neke stvari ne naucis nemoj mi se vise obracati, jer sve vise otkrivas svoj dzehl.