Reply To: Odg: Zukorlićevi Imami o njemu

#6406
Anonimno
Gost

saur post=580 wrote: Dugo citam tekstove na ovom forumu i ne mogu se oteti dojmu da je ovaj pink panter ohol, nekulturan i narcisoidan tj. nalik Zukorlicu samo svaki vuce na svoju stranu i ovaj drugi ima neki utjecaj za razliku od prvog… da dragi Allah uputi i sacuva

A ja procitah tvoje postove i uvidih da si nepravedan prema bratu Panteru.

I ne znam sta se ste se digli toliko protiv brata Patnera kada je on u pravu. Svi koji kritikuju brata vratite se na dersove o tewhidu i sehadetu, pa onda slusajte dersove o pretjeranom tekfiru. Nije valjda da vi gradite kucu od krova prema temelju?!

A Halid ibn Velid doista brkas neke pojomove. A tebe najprije savjetujem da preslusas sve dersove o tewhidu i o sehadetu.
Ja citajuci tvoje postove dobijam dojam da zelis ti da budes u pravu, a ne da dokazes istinu, a Allah najbolje zna. Vrati se na post od brata Andol. Peti odozgor na ovom linku dolje ili na sestoj strani ove rasprave.

http://www.putvjernika.com/Forum/27-Vijesti-i-aktuelnosti/266-Zukorlićevi-Imami-o-njemu/Page-6.html

I reci mi u kojem su dersu nase daijje rekli da je Zukorlićev i Cericev islam ispravan.

A drugi koji nemaju pojma sta je tewhid i sta je suprotno tewhidu i sta znaci sehadet i sta je suprotno sehadetu, zamolila bih vas da ne ulazite u temu tj. u raspravu. Nego “zavrnite rukave” tako sto ce te preslusati dersove o tewhidu i sehadetu ima na stranici Stazom islama dersova koliko hocete.

A trece bojte se Allaha i govorite ono s cim ce biti Allah zadovoljan!