Reply To: Posljednja poruka | Šejh Enwer el Awlaki | SalafiMedia Balkan

Nova naslovna forums Multimedija Islam video Posljednja poruka | Šejh Enwer el Awlaki | SalafiMedia Balkan Reply To: Posljednja poruka | Šejh Enwer el Awlaki | SalafiMedia Balkan

#15658
AvatarAnonimno
Neaktivan

DrKavgic post=10882 wrote:

Dakle, nisi dokazao da mudžahidi ubijaju nedužne muslimane u Iraku, (tešku si potvoru iznio bez dokaza) no, nema veze, evo prepustićemo mudžahidima Iraka da kažu šta misle o ubijanju civila:

Naći ću ti dokaze, ali nemam sad vremena.

DrKavgic post=10882 wrote: A ko su za tebe nevini civili?

Za mene su nevini oni koji su nevini po Kur'anu, Sunnetu i konsenzusu 🙂
Po ovom pravilu se povode i oni koje ti optužuješ za ubijanje nevinih.

Usama post=10768 wrote:
Nisi mi odgovorio na pitanje, šta to dokazuje doktore?
Znači li to doktore da ako ja imam sina i on se okrene od mene i onoga čemu ja pozivam, da li to znači da moj poziv nije u redu?
Da nisam doslijedan? Ili nešto treće?

Na pitanje sam već odgovorio.Evo, po treći put premda si i sam to upravo insinuirao. Hipotetički uzeto, ako pričaš jedno a nisi u stanju to zavest u vlastitoj kući ili ličnim primjerom, onda nisi dosljedan ili si hipokrit.

Znači tako, ovo dokazuje doktore da ti nisi shvatio mnoge stvari, nadam se da naćeš optužiti Allahovog Poslanika Luta alejhis selam, jer njegova žena nije prihvatila njegov poziv, nadam se da nećeš reći da je on bio nedoslijedan ili licemjer (hipokrit)?

Jesi li čuo kad za ajet (u prijevodu značenja) “Ti, doista, ne možeš uputiti na Pravi put onoga koga ti želiš uputiti” !?

Ovo je moje posljednje obraćanje tebi doktore.
——————————————————————————————————————————————————————————————

Također se pridružujem zahtjevu da se doktor opomene (ako nastavi ovako da se udalji sa foruma), pošto mi se čini da nije došao ovdje kao neko ko želi da iskreno pristupi razgovoru već ima neke sasvim druge planove, mogućnost da je musliman mi ne dozvoljava da ga optužujem javno za ono što mislim da jeste…

Najnoviji članci

Upitan je Allahov Poslanik alejhisselam, pa je odgovorio

0
Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, upitan je hoće li vjernici na Sudnjem danu vidjeti svoga Gospodara. Tada je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem,...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes