Reply To: PROGLAS ULEME UMMETA O DŽIHADU U SIRIJI

Nova naslovna forums ISLAM Džihad PROGLAS ULEME UMMETA O DŽIHADU U SIRIJI Reply To: PROGLAS ULEME UMMETA O DŽIHADU U SIRIJI

#16974
Avatar
Anonimno

Šebab post=12257 wrote: Jos samo da si mi spomenuo misljenje Adema Zilkica i sve bi upotpunio.

Imena koje si spomenuo su skroz nepoznata … To sto mi se obracas sa “cenjeni brate”, nece uticati na mene da ti se suporstavim u proturanju tvojih munafickih stavova.

Jer je pravi nifak u ovom vaktu proturati nekakve fetve o tome da nema dzihada u Siriji. Tako da jos ubjedjeniji sam da si na ovom forumu sa odredjenim ciljem, a molim Allaha da razotkrije svakog smutljivca.

Cenjeni brate ja ću opet početi svoj odgovor na isti način. Tvoje uvrede smatram neopravdanim. Ne znam kako sam ih isprovocirao.

Pitao si za imena i ja sam dgovorio. Kako sam mogao znati da nisi čuo za njih. Niko osim Allaha dž.š. ne zna koliko ko od nas zna. Ako sam te nečim uvredio, tražim halal. Ako nisam a i dalje sumljaš u moj nijet onda molim dragog nam Allaha dž.š. za strpljenje sa moje strane i mudrost sa tvoje da smutljivce možemo razlikovati od braće sa iskrenim nijetom. Fetve nisu koncenzus i to je tačno ako sam dobro shvatio šta si hteo reći. Fetve su mišljenje i ja nisam fetve proturao. Ja sam samo odgovorio na pitanja a ako je neko nešto pogrešno razumeo molim da mi halali.

Novo na sajtu

Prva razilaženja i novotarije u islamu

Prve novotarije i razilaženja u Islamu desile su se nakon ubistva Osmana, radijellahu anhu. Kada su se Alija i Muavija dogovorili oko primirja te...
islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?