Reply To: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto) Reply To: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

#15571
AvatarAnonimno
Neaktivan

Potpuno se slazem sa tobom da SSV u sebi sadrzi to sto si naveo. Medjutim cinjenica je da mudzahidi Dzabhatul Nusrah osvajaju srca i umove Sirijskog naroda ukljucujuci i clanove SSV. Ja nevjerujem da je ovaj komandir izmislio pricu o ghanimi, naprotiv vjerujem govori o onome cemu je sam svjedocio. Naravno da mudzahidi uzimaju ghanimu, ali sigurno je i ostavljaju onda kada znaju da su drugi u potrebi za njom vise nego oni. Opet ponavljam, osvajaju srca i umove. Na kraju krajeva oni se jos uvijek bore rame uz rame protiv Assadovih psina. A Allah je milostiv, pa ce svakako od SSV izdvojiti one iskrene i pridruziti ih iskrenima, a licemjere pridruziti licemjerima.
Braca izjavom ovog komandira nista ne gube, cak sto vise pridobijaju, srca i umove muslimana.

Najnoviji članci

Upitan je Allahov Poslanik alejhisselam, pa je odgovorio

0
Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, upitan je hoće li vjernici na Sudnjem danu vidjeti svoga Gospodara. Tada je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem,...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes