Reply To: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

#16642
Anonimno
Neaktivan

“Ja, ejuhellezine amenu..O, VI KOJI VJERUJETE U ALLAHA “la tettehizul jehude vennesara evlija…NE UZIMAJTE ŽIDOVE I NE UZIMAJTE KRŠĆANE ZA VAŠE PRIJATELJE I SAVEZNIKE” – ne uzimaj Barak Obamu za prijatelja i saveznika.

Dali to Allah ovdje govori o svim židovima i svim kršćanima? Ako budeš koristio krnjavu metodologiju, znate već kako, uzimajući ajet sam za sebe u izolaciji zaključit ćeš da se radi o svim židovima i svim kršćanima ali nećeš biti u pravu šta više bićeš osramočen nakon što nađeš dokaze iz Kur'ana da si počinio grešku. Ne, Allah ne govori o svim židovima i svim kršćanima jer bi time Kur'an sam sebi proturiječio. Onda se pitanje postavlja: pa o kojim židovima i o kojim kršćanima Allah govori kada kaže “…ne uzimajte židove i ne uzimajte kršćane za svoje prijatelje i saveznike…” Ispravnom metodologijom odgovor se nalazi upravo baš u riječima koje slijede “BE'ADUHUM EVLIJA-U BE'AD” “NE UZIMAJTE ONE ŽIDOVE I ONE KRŠĆANE ZA VAŠE PRIJATELJE I SAVEZNIKE KOJI SU PRIJATELJI JEDNI DRUGIMA, KOJI SU MEĐUSOBNO PRIJATELJI I SAVEZNICI” (Al-Maida, 51)

Kur'an nas upozorava na doba koje će doći kada će misteriozno židovsko-kršćanska alijansa doći na vidjelo. Moja braća u Libiji nisu se, nažalost, služili Kur'anom. Daj Bože da su ga samo proučavali… Ni moja braća u Siriji nisu, nažalost, studirali Kur'an… Daj Bože da su ga samo proučavali jer drugo šta i ne mogu da kažem za njih… Kur'an je predvidio nastanak židovsko-kršćanske alijanse “be'a duhum evlijau be'ad…Oni su prijatelji i pomagači jedni drugima” i Kur'an nas upozorava i upamti ovo je Allahova naredba u Kur'anu tako snažna i moćna izjava “ve men jetevellehum minkum fe innehu minhum” Mislim da bi se radi ovog djela ajeta trebali zatresti svi zidovi ove građevine “ve men jetevellehum minkum fe innehu minhum” “A KO SE OD VAS NJIMA OKRENE za prijateljstvo i savezništvo, radi oružja i novca, radi zone zabrane letenja “no fly zone” PRIPADA NJIMA I NE NAMA VIŠE”.

Židovsko-kršćanska alijansa je ovdje danas. To su židovski cionisti i kršćanski cionisti koji su se udružili zajedno. Dakle, Allah ne govori o svim židovima i svim kršćanima. Allah govori o židovsko-kršćanskoj alijansi. Ako se okreneš njima za prijateljstvo i savezništvo više ne pripadaš nama već pripadaš njima “innellahe la jehdil kavme-zzalimin”.

Njihovo tržište je zulum, pokvareno. Uistinu! Allah ne upućuje narod zalima (nepravednika). Zato ću reći i to blagim riječima da ako želite da postanete prijatelji i saveznici NATO pakta dopustite da vam kažem ako već niste znali da NATO ili Sjeverno-atlantska alijansa je oružana sila svijetskih cionista i ako želiš da nastaviš ka stvaranju alijanse sa NATO paktom… I nemoj mi reći kako ja podržajem sirijsku vladu ili bilo koju drugu vladu u muslimanskim zemljama – to je laž!!! Ne podržajem ni jednu tu vladu. Ja zovem povratku Hilafeta.

Ako vi želite da uzmete oružje i želite da uzmete novac od NATO pakta, te cionističke organizacije ili od njihovih cionističkih mušterija Saudijske Arabije i Katara i zahvaljujem se Allahu što mi je podario hrabrost da kažem ovo u slobodi: Ako vi želite biti njihovi prijatelji i saveznici da bi zbacili Gadafija, Assada ili već koga na vašem putu a ja sam vam naveo ajete gdje vam Allah zabranjuje, ne dopušta, ZABRANJUJE da to uradite a vi i dalje želite nastaviti tim putem onda, molim vas, držite se podalje od mene molim vas, sklonite mi se s očiju jer ne želim da vidim vaša lica niti želim da čujem vaš glas jer vi više niste moja braća. Govorim blagim glasom, a ne grubim. Ne govorim u ljutnji već sa žalom u srcu jer “oči imaju ali njima ipak nevide, imaju uši ali ipak s njima nečuju – imaju srca ali ipak nemogu da razumiju Može biti da je to radi njihovih sekti koje su od njiha napravile stoku ili čak gore od stoke