Reply To: transkripti razgovora vrbovane Al-Qa'idine udovice – vecernji list

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti transkripti razgovora vrbovane Al-Qa'idine udovice – vecernji list Reply To: transkripti razgovora vrbovane Al-Qa'idine udovice – vecernji list

#14912

Anonimno

Ne vjerujem kafirskim medijima i onome sto oni objave. Informacije o vodjama dzihada i mudzahidima i ispravnoj ulemi treba provjeravati jer su kafiri zulumcari i nastoje po svaku cijenu da okaljaju cast vjernika.

Sam transkript mi je sumnjiv.
Prvo: Datuma 30. studenoga 2009., 4.11 Amina je napisala: Diplomirala sam, bavim se mladenačkom delinkvencijom.
a zatim datuma 12. prosinca 2009., 4.22 napisala je: Diplomirala sam, imam titulu socijalnog pedagoga. Radim s ljudima s posebnim potrebama.
A znamo da mladenacka delikvencija i rad s ljudima s posebnim potrebama nisu uopste ni bliske a kamoli iste stvari.

Drugo: Amina je 30. studenoga 2009., 4.06: Na islam sam prešla prije osam mjeseci alhamdidullah (hvala Bogu) (to dakle znaci da je presla na islam negdje u ožujku/martu 2009. ) a zatim je datuma 12. prosinca 2009., 4.22 napisala: Muslimanka sam od svibnja. Tad sam izgovorila Šahadu u džamiji, ali sam klanjati počela u ožujku.
Cudno zar ne 🙂 neko pocne klanjati a onda se muslimanom smatra tek kad izgovori sehadet, pa kako je pocela klanjati bez prethodnog sehadeta, dok je istrazivala o islamu mogla je nauciti da se u islam ulazi prvo sa sehadetom pa onda ide namaz. Zato je ovaj transkript sumnjiv.

Allah zna sta je istina u cijelom dogadjaju u svakom slucaju neki dan sam sanjao sejha Envera el-Avlakija, rahimehullah.
Sanjam sejha sa dugom bradom duzine otprilike dvije sake. SubhanAllah, kako sam protumacio sebi taj san to je od hajra. Molim Allaha, subhanehu we te'ala da sejha Envera uvede u Njegov Dzennet i da mu podari visoke stepene.
Molim Uzvisenog Allaha da pomogne ispravnu ulemu ehli sunneta, emire mudzahida, mudzahide, daije i bracu i sestre koji slijede put tewhida na svakom mjestu na zemlji i da Uzviseni Allah spusti Svoju kaznu na kafire, murtede i munafike i da ih kazni rukama mudzahida. Amin.

Novo na naslovnoj