Reply To: UPOZORENJE NA DVIJE VRSTE UČENJAKA

#16540
AvatarAnonimno
Neaktivan

Bushra post=11826 wrote: Talib, opet tumacis kako zelis moje rijeci, o njima ne razmisljajuci. Mudzahida sa akidetskim i menhedzskim devijacijama se niko ne bi usudio ovdje kritikovati, a kamo li optuzivati za teske potvore koje navedoh. Ako bi neko i savjetovao takvog brata, to bi cunio na najljepsi moguci nacin. U to sam ubijedjena. Pa je li problem to isto primijeniti na muslimana sa istim devijacijama. Braco vama je dobro poznato da lijepa rijeci i sabur otvora sva vrata za prihvatanje istine, a da zestina, grubost, i teske uvrede, zatvaraju i ona koja su bila otvorena.

Taman.
Reci mi,kada se dogodilo da je na ovaj sajt došao mudžahid sa određenim devijacima u akidi i da se izjasnio ko je i kako vjeruje?
Nije nikada,pa kako možeš znati šta bi se desilo?
Sestro,vrati se na svoje postove iznad i vidi koliko si puta pomenula “šta bi bilo kad bi bilo” dotle da ti znaš šta bi bilo ka bi Salahudin došao na sajt.
Osim toga šta je preče da vjerujemo “šta bi mi uradili” od ove tvoje dvije tvrdnje:

Bushra wrote: dzihadu su se odazvali ljudi koje bi mi ovdje na forumu vjerovatno optuzili za sve moguce zlocine pocev od podlih namjera spijunaze do licemjerstva,

ili….

Bushra post=11826 wrote: Mudzahida sa akidetskim i menhedzskim devijacijama se niko ne bi usudio ovdje kritikovati, a kamo li optuzivati za teske potvore koje navedoh

Ne moraš mi odgovoriti.

Ko god je došao sa određenim devijacijama ovdje,ja u ovih par godina koliko pratim forum,nije se grubo kritikovao dok mu se ne bi više puta lijepo objasnilo.

Osim toga,počela si da generalizuješ cijeli forum što apsolutno nije u redu i ako imaš prigovor protiv nekoga lično,reci njemu a nikako ne govoi šta bi mi svi uradili i šta mi svi radimo jer je očigledno da to mi svi ne radimo.

Allah te nagradio

Najnoviji članci

Zašto su muslimani izgubili slavu i od čega zavisi Allahova pomoć...

0
Allah je pomogao ashabe, nije prekršio Svoje obećanje, ali su kasnije generacije malo-pomalo počele odstupati od traženih karakteristika, i tad je Svemogući Allah uskratio Svoju pomoć i pobjedu.
islamske teme, islam, fetve

Zlatna sredina

Pratite nas na Facebooku

5,588LikesLikes