Reply To: UPOZORENJE NA DVIJE VRSTE UČENJAKA

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno UPOZORENJE NA DVIJE VRSTE UČENJAKA Reply To: UPOZORENJE NA DVIJE VRSTE UČENJAKA

#16537
AvatarAnonimno
Neaktivan

TALIB wrote:

Osim ako Jaseer nije mudžahid,a molim Allaha da ga učini jednim od njih

Allah te nagradio svakim dobrom za ovako lijepe riječi.

TALIB wrote:

Sada,da bi bila potpuno pravedna,reci Jaseeru da članove ovog foruma ne naziva ahmacima

Nije tačno da sam nazvao sve članove ovog foruma ahmacima jer na ovom forumu ima puno hairli braće ali i onih “usijanih” glava . . .

Šebab wrote:

Nikada Jaseer nije bio menhedza ovog sajta, a ko je pratio njegove komentare moze se u to uvijeriti, jos od samog pocetka ovog novog foruma kad je Zijad Ljakic blatio sljedbenike ovog sajta da su tekfirovci tu je bio Jaseer da ga brani, od samog pocetka njegovog prisustva na ovaj forum.

Čuj menhedž sajta i sljedbenik sajta 🙂 . . . Šebab u nekim stvarima se slažem sa stavovima koji se zagovaraju na ovom sajtu a u nekim se ne slažem ja ne želim da pripadam bilo kojoj grupi, bilo kojem pokretu ili frakciji a za sebe kažem da sam musliman i to je sve. . . da i dalje cijenim šejha Zijada Ljakića ( što se ne mora nikome sviđati to uopće nije važno ). a to što on ima negativan stav o stranici PutVjernika ne mora automatski značiti da dijelim njegovo mišljenje.

Šebab wrote:

A najbolji primjer njegove ljubavi prema istini i sljedbenicima istine ti je njegov komentar na pocetnoj stranici ove teme.

E ako je za tebe postupak tog mladića ok, vidis za mene nije i tu se razlikujemo.

Najnoviji članci

Pokuđeno je da onaj koji traži dozvolu za ulazak na pitanje:...

0
Džabir b. Abdullah, radijallahu anhu, pripovijeda: "Otišao sam kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem, povodom duga koji je imao moj otac te sam mu...
Enciklopedija zabrana u islamu

Zabranjeno je tražiti vlast

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes