Reply To: UPOZORENJE NA DVIJE VRSTE UČENJAKA

#16373
Anonimno
Neaktivan

Jaseer 2012 post=11642 wrote: Da da naravno samo su pojedinci kao neki sa ovog foruma od “spašene skupine”sve ostalo od Ummeta Muhammeda alejhi salatu ve selam je kafir, mušrik, novotar, griješnik i zalutao .. ..svi ostali su u krivu i lutaju tminama neznanja a pojedinci su na haqq .. ..nemoj slučajno da se ne složis sa tim insanima odmah te strpaju u koš munafika, murdzija, neprijatelja sunneta . . . ili možda nove sekte a zove se saffovci, jesu čuo za njih Šebab?! 🙂

Ne valjaju ihvanije, ne valjaju sufije (ne mislim na extremne sekte), sve šijje su nevjernici, ne valjaju tebligij i deobandije, ne valjaju selefije nego samo valjaju i pravi su muslimani oni koji slijede menhedž isključivost i zadrtosti….

Ali vremenom će inšaAllah otupiti ta vaša oštrica extremizma i isključivosti . . . kad prestane socijala, kad babo “stegne kesu” i kad se izadje iz svijeta lijepih želja u vrati stvarnost, onda će i žestina usijanih glava popustiti.. .samo polahko

Ti si ocigledno malo puko Yaseere 🙁 nemoze svako podnijeti iskusenja, neko posustane na pola puta, neko odmah na pocetku a neko ostane cvrst i ustrajan.

Koliko se sjecam a postoji i arhiva, ti si napadao te iste saffovce koje sada stitis (ili je to bilo neiskreno), Yaseere ocigledno su tebe otupili i to dobro sufije i te murdzije koje pominjes, pripazi se vrati se Kuranu i sunnetu inace ce administratori biti primorani da te sankcionisu zbog licemjerne prevrtljivosti, nestabilnosti, potvaranju, neiskrenosti, suplje filozofije i nesvijesnog potpadanja pod sufijsko-murdzijske shubhe.

Ovdje samo si ti rekao da su svi ostali kafiri, murtedi, musrici, novotari…. znaci ti si jedini ekstremista ovdje 🙂 to nisu rijeci nijednog forumasa ali su te toliko neki islamofobi otupili da ne vidis ni sta pises.

A tu rijec “iskljucivost” i “extremizam” si pokupio od promurdzija a najcesce je koristi dokazani spijun suljo bahtic i njegova ekstremno murdzijska antimudzahidska stranica islam-iman. Po tvojoj supljoj logici (zasnovanoj na sejtanskoj filozofiji) bi i poslanik s.a.w.s i ashabi bili iskljucivi jer su strogo slijedili Kuran i sunnet bez primjesa demokratije, nacionalisticke ideologije, sekularizma, suplje filozofije….

A de nam reci koje su to usijane glave po tebi , koliko vidimo tebe su dobro promurdzije “usijale” pardon zatamnile pa umijesto da navedes dokaze iz Kurana i sunneta ti prosipas vec poznate murdzijske “mudrosti” pardon potvore i suplju filozofiju.