Reply To: UPOZORENJE NA DVIJE VRSTE UČENJAKA

#16536
Anonimno
Neaktivan

http://www.putvjernika.com/Forum/27-vijesti-i-aktuelnosti/7503-pocelo-sudjenje-bratu-muradu

http://www.putvjernika.com/Forum/27-vijesti-i-aktuelnosti/8639-u-napadu-na-pojas-gaze-11-mrtvih#8663

http://www.putvjernika.com/Forum/17-pitanja-i-odgovori-o-islamu/8635-da-li-se-opravdava-dzehlom-neznanjem-u-pitanjima-akide

http://www.putvjernika.com/Forum?catid=26&id=9813&view=topic&start=7

http://www.putvjernika.com/Forum?catid=10&id=9799&view=topic

http://www.putvjernika.com/Forum?catid=18&id=3146&view=topic&start=7

Nikada Jaseer nije bio menhedza ovog sajta, a ko je pratio njegove komentare moze se u to uvijeriti, jos od samog pocetka ovog novog foruma kad je Zijad Ljakic blatio sljedbenike ovog sajta da su tekfirovci tu je bio Jaseer da ga brani, od samog pocetka njegovog prisustva na ovaj forum.

A najbolji primjer njegove ljubavi prema istini i sljedbenicima istine ti je njegov komentar na pocetnoj stranici ove teme.

Iskustvo me naucilo da nemam poverenje u svakoga. Zar je tesko da sam Semir Imamovic napravi svoj nick na ovom forumu, i glumi nekog ko je ovog menhedza po koji tekst na zalijepi o ahlaku i uvijek je tu da po koji komentar napise da nas medjusobno zavadi.

Cijenim tvoju ljubav prema mudzahidima, al nije svako dostojan da se poredi sa muzdahidima.

I sestro mi braca imamo iskustva sa nasim neistomisljenicima pa smo mozda malo stroziji, ti kao sestra muslimanka bi cinila veci hajr samo da postiras korisne tekstove na forum, a da ne ulazis sa bracom u rasprave.

Allah te nagradio na razumijevanju.