Reply To: Ustaški terorista bi ubijao muslimane…

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Ustaški terorista bi ubijao muslimane… Reply To: Ustaški terorista bi ubijao muslimane…

#16142

Anonimno

Ja i ne zahtjevam njegovo hapšenje Pupavac.
A nebi me ni usrećilo njegovo hapšenje.
Želim samo da istaknem licemjernost današnjih četničko-ustaških zaštitnika.
Bila ovo satira,ili pjesmica, i nešto treće on ovdje poziva na klanje muslimana,rušenje džamija i zauzimanje Travnika.
Sad kažem,šta mislite da neko od nas kroz pjesmicu spomene da će skinuti glavu nekom ustaši,ma čovječe svaka pomija policijska bi nas zaskočila.Bez obzira što bi bila pjesma.
Što šejh reče i zaista je bio u pravu , sve je to licemjerna priča a i radnja.Nisam vidio nikog ni od medija da je prenio ovo?

Ali neka znaju svi koji razmišljaju ovako kao ovaj ustaša,da ima muslimana koji vas jedva čekaju.Da ima muslimana koji će vam se sa zadovoljstvom suprostavit inšaAllah.Lahko vam je bilo na žene i djecu kao i svakom kjafiru danas u Burmi,Palestini itd.
Znajte da mi dobro znamo da bi vi (ustaše a i četnici) sutra nastavili sa onim što ste jučer stali i ne bi se ni trenutka dvoumili.Ali neka znate da bi u tom slučaju u svojim avlijama dobili Kandahar i Kabul.

A ovo je poruka i naivnim muslimanima i neka znaju da ovde suživota nikada neće biti,osim u jednom slučaju.Da krstaši ponizno plaćaju džizju islamskoj državi.

Novo na naslovnoj