Reply To: Za ne povjerovat doklen su u stanju da napadaju subhanAllah

#15720
AvatarAnonimno
Neaktivan

vecina ove fetve govori o tome ko su nevini civili. i shejh hamud ibn ukla se njome obraca ulemi. zamisli da je bilal na tv rekao:ibn kudame je rekao…99% publike bi mislili da je to neki iz maoce.
evo sta sam rekao u prijasnjem postu: “esselamu alejkum,nema se bilal tu sta ogradjivat. ali mogao je reci islamski stav o ubijanju nevinih ljudi, bez pojasnjavanja ko je nevin,za to bi trebalo mozda par emisija inace bi bilo nedoreceno.”

i molim Allaha da ne budem od onih koji prosipaju pamet, da ne budem od umisljenih i da ne budem od dzahila kada upucujem kritiku nekome od brace.molim i za sebe i sviju nas,amin. a nemam cest kontakt sa bilalom da mu to nasamo kazem. i nadam se da ce on ovo procitat. i nadam se da ce ove rijeci prihvatiti bolje od nekih od brace,koliko ga ja znam.
svima nama treba fikha. i dzihada i dawe i…

Najnoviji članci

Kultura kletve i proklinjanja ashaba i majki vjernika kod šiija

0
Pustimo da sami šijitski autoriteti govore o svom ubjeđenju, ali bez tukje - pretvaranja! Pogledajte pogana ubjeđenja šiizma - idolopokloničke sekte koja se krije iza islama. Šije lažu i potom proklinju najveće svetinje islama.

Pratite nas na Facebooku

5,589LikesLikes